Supereroii romani vin la Diverta! Afla locatia si mergi sa-i vezi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 05:35

Personaje de poveste romanesti intra in competitie cu supereroii internationali. Conform vanzarilor Greuceanuu este pe cale sa-l infrunte pe Spiderman, iar restul de personaje din povestile noastre traditionale si-au propus sa invinga orice alt personaj international.

Toti copii si parintii care vor sa fie alturi de supereroii din povestile  traditionale romanesti sunt asteptati, sambata 22 decembrie dupa ora 16.00, in magazinul Diverta din Baneasa Shoping City la intalnirea cu supereroii romani.

In frunte cu  Greuceanu, Supereroii vin sa cante colinde sa aduca soarele si luna de pe cer intr-o reprezentatie de teatru unica. Cei mari si cei mici vor avea ocazia sa petreaca la Diverta, in compania Supereroilor din povestile noastre un Craciun de basm, pur romanesc.

Va asteptam cu mic cu mare sa retraim impreuna faptele de vitejie ale Supereroilor nostril. Va fi o experienta de neuitat pentru toti.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”