SUPERMODELS by Catalin Botezatu. Distractie si tensiuni in echipa. Laura:  "Esti un nesimtit, imputitule"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:09

Catalin Botezatu, ca un adevarat mentor, isi critica elevii atunci cand acestia gresesc, dar ii si recompenseaza atunci cand merita.

 

De ziua Laurei, cand a implinit 18 ani, toti concurentii Supermodels au iesit in club, la invitatia lui Catalin.  "Era un pic ciudat, ca si cum am fi evadat", a marturisit, a marturisit Liana.

"Mama mi-a dat un milion, data mi-a trimis 100 de euro. Am vrut sa merg la discoteca,dar mi-am luat un trening", a povestit Gilbert despre majoratul sau.

Intre Gilbert si Carmen pare sa se nasca o idila? Cei doi sunt din ce in ce mai apropiati in Casa Supermodels.

Dimineata, dupa petrecere, concurentii nu s-au trezit prea usor si unele spirite s-au incins iar nervii sunt incinsi la maximum. Fiecare concurent are propriul stil de viata si unii dintre ei nu sunt dornici sa participe la curatenia de dimineata. Gilbert este cel cu initiativa si incearca sa mobilizeze casa, impreuna cu Laura.

c i-a strigat Laura lui Catalin, pentru ca l-a gasit in baie, aranjandu-se, in timp ce toti cei din casa munceau.

Intre Gilbert si Carmen pare sa se nasca o idila? Cei doi sunt din ce in ce mai apropiati in Casa Supermodels.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dimineata, dupa petrecere, concurentii nu s-au trezit prea usor si unele spirite s-au incins iar nervii sunt incinsi la maximum.

Fiecare concurent are propriul stil de viata si unii dintre ei nu sunt dornici sa participe la curatenia de dimineata. Gilbert este cel cu initiativa si incearca sa mobilizeze casa, impreuna cu Laura.

"Esti un nesimtit, imputitule!", i-a strigat Laura lui Catalin, pentru ca l-a gasit in baie, aranjandu-se, in timp ce toti cei din casa munceau.

Dragos Vasile a fost si el tinta atacurilor lui Catalin, care l-a caracterizat scurt  pe acesta drept “mascarici”.

Reactia lui Dragos nu a intarziat sa apara: “Imi pare rau ca ma consideri un mascarici… Diferenta dintre noi este ca suntem ciobani amandoi, dar  eu sunt mai slefuit!”.

##VIDEO132973##

 

Taguri: