Superstitii de anul nou! Ce trebuie sa faci cu vascul si de ce sunt necesari banii in buzunare

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:12

Chiar daca cred mai mult sau mai putin in ele, superstitiile sunt aproape intotdeauna respectate de romani.

Ziua de Anul Nou, 31 decembrie, trebuie sa fie una de odihna. Daca vreti sa va mearga bine in anul care urmeaza, nu spalati rufe, nu calcati si nu taiati cu foarfeca sau sa folositi acul de cusut si ata.

Vascul atarnat in casa va va aduce noroc. Masa de Revelion trebuie sa fie imbelsugata, iar paharele mereu pline. Daca mancati carne de pasare, va zboara norocul, in schimb daca veti consuma si peste, veti scapa de probleme si greutati.

Si in privinta hainelor exista superstitii. Este bine sa avei haine noi, ca anul care se innoieste, si obligatoriu, ceva rosu, ca sa atrageti energiile pozitive. in buzunar sa nu va lipseasca niste bani, ca sa fiti bogat tot anul. Iar daca intrati in noul an cu datorii neplatite sau bani dati cu imprumut, asa o veti duce tot anul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unele

traditii spun ca asa cum veti intampina Anul nou, tot asa veti avea parte in anul urmator: daca veti tine de mana persoana iubita, veti avea parte de dragoste, daca veti tine in mana... afla mai multe pe kfetele.ro!