Surpriză de proporții în “Casa iubirii”, în ediția de marți, 16 iulie. O nouă concurentă își va face apariția în camera roșie: „Eu am zis că e frumoasă”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 iul 2024, 18:30

O nouă concurentă îl va chema pe Antoni în camera roșie

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Răsturnare de situație în ”Casa iubirii”. O nouă concurentă va păși în camera roșie, lucru ce o scoate din minți pe Rebecca. Iată care este motivul!

Marți, 16 iulie, emoțiile și suspansul vor atinge cote maxime în ”Casa iubirii”. După ce Roberta și Virginia vor avea parte de un nou schimb de replici acide, o nouă concurentă va păși în camera roșie.

Citește și: Roberta își dorește ca Sebastian să plece acasă: Andreea Mantea „Înseamnă că îți dorești să rămâi aici, să vină un băiat nou”

O nouă fată va păși în ”Casa iubirii”

În ediția de luni, 15 iulie, Francesca a intrat în ”Casa iubirii”, însă surprizele nu se opresc aici. Spre surprinderea concurenților, Teodora își va face apariția în camera roșie, acolo unde îl va chema pe Antoni.

Citește și: Denisa, primele declarații după eliminarea din Casa iubirii! Care este cel mai mare regret al tinerei: "Din păcate..."

La vederea Teodorei, Rebecca va rămâne fără cuvinte și va primi cu greu imaginile din camera roșie. Fetele au rămas impresionate de prezența Teodorei și remarcată frumusețea acesteia în momentul în care au primit cadru din camera roșie. Rebecca va fi extrem de tensionată în momentul în care îl va vedea pe Antoni în camera roșie.

Julia: Da, eu am zis că e frumoasă.

Virginia: Arată și bine.

Rebecca: Ia uite ce râde.

Se încing spiritele în ”Casa iubirii”

Ediția de marți debutează însă cu un nou schimb de replici acide între Roberta și Virginia, totul pornind de la comentariile de pe TikTok.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

Citește și: Robi, imagini neașteptate cu dragostea din viața sa! Concurentul din Casa iubirii și-a uimit fanii 

Roberta: Știe Verginica.

Virginia: Vezi Reberțoaica, vorbește frumos. Zice de pe live-uri.

Sebastian: Julia, ai fost atentă ce i-a zis Alexandra lui Gagea?

Julia: Nu, am fost atentă la ce i-a zis Roberta Virginiei. Foarte urât.

Tot în ediția de marți, 16 iulie, Patrick va fi surprins de vorbele Alexandrei, care susține că acesta și-a făcut materiale pe spatele ei.

Aici puteți urmări ce se va întâmpla în ediția de marți, 16 iulie, a emisiunii ”Casa iubirii”: