Supusii isi asteapta regele! Trupul lui Florin Cioaba ar putea ajunge maine in tara

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 05:40

S-a asternut doliul peste neamul tiganesc care asteapta cu sufletul la gura ca regele sa se intoarca la palat pentru a avea parte de funeralii cum n-a mai vazut Romania.

Actele administrative si factura pe care familia trebuie s-o plateasca spitalului turc au intarziat repatrierea trupului neinsufletit.

 

In lipsa unei confirmari oficiale s-au  vehiculat tot felul de sume referitoare la factura de spitalizare a lui Cioaba in clinica din Antalya -de la 20 de mii si pana la 350 de mii de euro.

 

Familia regelui recunoaste ca a cerut ajutor dar nu si bani de la guvern.

Rudele se tem ca  nu cumva clinica sa nu fi umflat costurile trecute in factura de spitalizare. Spun ca pana acum au platit 15 mii de euro si mai au 22 de achitat.

 

Inclusiv secretarul de stat Raed Arafat dar si diplomatii romani au facut demersuri pe langa autoritatile turce pentru ca trupul lui Florin Cioaba sa fie repatriat cat mai repede si pe calea aerului.

 

Asta in conditiile in care legea turca spune clar: un cetatean strain care intra pe teritoriul Turciei cu autoturismul trebuie sa paraseasca tara in acelasi mod.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Intre timp in comunitate supusii

se pregatesc de ingropaciune. Va fi doliu vreme de 30 de zile, timp in care nu vor mai avea loc nunti, botezuri sau alte paranghelii. In plus, femeile nu spala, nu calca si toata suflarea mananca doar hrana rece.

 

Florin Cioaba va fi inmormanatat dupa traditiile tiganesti, iar din momentul in care va fi adus acasa, trei zile si trei nopti in curtea palatului sau va arde un foc imens.

 

Dincolo de inmormantare, unii se gandesc deja la viitorul rege, cel care va prelua sceptrul si coroana, cel mai probabil Dorin Cioaba, fiul cel mare al lui Cioaba.

 

Dorin Cioaba a fost primit in Banat ca un viitor rege inca de pe vremea cand tatal lui traia. Anul trecut si-a facut aparitia la Timisoara nu ca un print mostenitor, ci ca presedintele Obama, intr-o limuzina identica cu cea in care se plimba seful de la Casa Alba.

 

In schimb, bastanii instariti din Timisoara recunosc cu mana pe inima ca nu-l considera pe Cioaba regele lor. Clanurile bogate traiesc mai mult prin Franta, Austria sau Germania, asa ca se ghideaza dupa alte principii tiganesti. Nu au totusi nimic impotriva venirii lui Dorin la tron.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.