Sureyya ajunge in stare grava la spital! Faruk este devastat de durere! Afla cine o va ajuta pe tanara sa nu piarda sarcina, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 nov 2017, 10:47

Faruk este bulversat de aparitia lui Emir in viata lui si „coincidentele” care il au ca element comun pe baietelul in varsta de 10 ani, ii dau de gandit.

Citeste si: Kiymet din serialul "Mireasa din Istanbul", relatie speciala cu colegii sai mai tineri, alaturi de care joaca in indragita productie! Iata in ce ipostaze inedite a fost surprinsa celebra Nergis Corakci alaturi de discipolii sai!

Fiind convins ca Begum are un plan ascuns, reintoarcerea ei in oras facand valva in familia Boran, Faruk ii cere insistent fostei iubite sa nu ii strice armonia caminului, in caz contrar, ea va avea de suferit.

Citeste si: Fikret din serialul "Mireasa din Istanbul", de la tanarul rebel la celebrul actor de azi! Iata cum arata Salih Bademci inainte de a merge pe drumul spre celebritate!

 

Citeste si: Miray Daner (Hilal din "Patria mea esti tu"), sarbatorita cu fast la implinirea varstei majoratului! Iata cum s-au distrat Halit Ergenc si Berguzar Korel la petrecerea aniversara alaturi de ceilalti colegi din serial!

Tocmai cand incerca sa ii spuna adevarul sotiei lui despre fosta iubita, Faruk afla ca Sureyya se simte rau iar bebelusul lor este in pericol.

Situatia este critica pentru Faruk si Sureyya. Begum este cea care ii va acorda primul ajutor Sureyyei.