Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul", aparitie inedita alaturi de unul dintre cei mai ravniti actori din Turcia! Iata care a fost scopul reuniunii celor doi parteneri si cat de bine le sta impreuna!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 oct 2018, 15:11
video Foto(4)

Asli Enver si Aras Bulut sunt doi actori extrem de talentati si carismatici.

Asli Enver s-a nascut in 1984, in Londra, unde a si-a petrecut copilaria si adolescenta alaturi de familia sa. Tatal ei, un turc cipriot se afla in Marea Britanie, cand a cunoscut-o pe cea care urma sa ii devina sotie pe cand aceasta era la studii. S-au casatorit si au devenit parintii a trei copii: Ayten Asli Enver, Anie Hiybeti Enver si Akin Enver.

Pe cand avea doar 12 ani, Asli Enver a dovedit un talent remarcabil pentru muzica si teatru si a partipat la diverse concursuri de muzica. Astfel parintii sai au indrumat-o spre un liceu de Arta, si mai tarziu, cand s-au stabilit in Istanbul, s-a orientat catre Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii Halic, devenind o actrita cu drepturi depline.

Celebritatea n-a intarziat sa apara, deoarece Asli Enver a devenit cunoscuta odata cu aparitia in serialul de televiziune din Turcia, "Kavac Yelleri", care era un remake dupa "Dawson Creek", un serial britanic.

In 2012 frumoasa Asli Enver s-a casatorit cu actorul Birkan Sokollu, alaturi de care credea ca isi va gasi fericirea pentru totdeauna, insa destinul avea sa ii spulbere acest ideal, deoarece in 2015 cei doi au divortat, vazandu-si fiecare de propriul drum.

La jumatate de an de la pronuntarea divortului Asli Enver si-a gasit fericirea in bratele actorului si cantaretului Murat Boz, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale filmului artistic "Kardesim Benim 1", unde au jucat alaturi de Burak Ozcivit.

Asli Enver si Murat Boz s-au indragostit iremediabil si formeaza un cuplu frumos din 2016. Insa anul acesta au decis de comun acord sa puna capat povestii lor de iubire, spre dezamagirea fanilor care sperau sa ii vada casatoriti.

 

In anul 2017, celebra actrita a inceput filmarile pentru serialul "Mireasa din Istanbul", dedicandu-se trup si suflet proiectului. Desi inca se afla in plina perioada de filmari pentru indragita productie, Asli Enver a reusit sa onoreze si un alt proiect, de aceasta data este vorba despre un spot publicitar, pentru

un celebru brand de imbracaminte din Turcia. Actrita a filmat alaturi de carismaticul actor Aras Bulut. Cei doi au format un cuplu perfect in fata camerelor de filmat, reusind sa starneasca multe controverse in mediul online. In doar patru zile de la lansarea clipului, cei doi au fost urmariti in social media de aproximativ cinci milioane de persoane. (sursa: gecce.com; viata cu aroma de cafea)

 

 
 
 
 
 
 

@iynemliarasbulut @DeFacto hoş buldum

O postare distribuită de Asli Enver (@aslienver) pe

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.