Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul", in vizita la viitorii ei socri! Iata cum a fost surprinsa celebra Asli Enver alaturi de iubitul ei, Murat Boz, in timpul calatoriei lor in Bodrum!

Author: D.I.
Actualizat: 20 feb 2020, 13:34

Asli Enver si Murat Boz s-au indragostit iremediabil in urma cu aproape trei ani su au avut relatie cu nabadai.

Asli Enver, interpreta personajului Surreya din serialul "Mireasa din Istanbul" si celebrul cantaret Murat Boz formeaza din nou un cuplu, dupa ce se despartisera in luna aprilie a acestui an.

Asli si Murat au inceput sa se intalneasca din nou, initial in grupul de prieteni, pentru ca mai apoi sa inceapa sa iasa doar impreuna, singuri. Se pare ca planurile celor apropiati au functionat, iar acum Asli si Murat formeaza din nou un cuplu de invidiat.

Vestea impacarii celor doi i-a surprins in mod placut pe fani, dar si pe familiile celor doi tineri indragostiti, toti fiind incantati la aflarea noutatilor.

Luna trecuta, Asli Enver si Murat Boz au participat la nunta fratelui actriței, Akin Enver. Acesta s-a căsătorit cu Isabel Barriga, originara din Mexic, acolo unde au si ales sa locuiasca impreuna cu fiica lor, Liya Enver Barriga.

Marele eveniment a reunit intrega familie Enver dar si multi prieteni de familie.

De curand, Murat Boz și Aslı Enver, despre care se vorbește că se vor căsători la sfârșitul acestei veri, au fost în vizită la părinții lui Murat Boz.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Actorii din serialul "Mireasa din Istanbul", in cele mai trasnite ipostaze! Iata cum a fost surprinsa celebra Asli Enver alaturi de "cumnatii" sai, Fikret si Osman, in spatele camerelor de filmat!

Cuplul a fost surprins la intrarea în casa familiei Boz din Turgutreis, in Bodrum.

Citeste si: Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul" vacanta inedita alaturi de fosta lui sotie si de fiul lor! Iata cum a fost surprins celebrul Ozcan Deniz impreuna cu micutul Kuzey!

Acestia nu au scapati neobservati de jurnalisti. Intrebați despre planurile de căsătorie, cei doi nu au vrut să vorbească și au spus atât: "Suntem în două zile de vacanță!" (hürriyet.com.tr, viatacuaromadecafea)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.