Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul", revelatia serii, la "Gala Premiilor Altin Kelebek"! Iata ce distinctie importanta a primit celebra Asli Enver si ce rochie extravaganta a purtat seara trecuta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 dec 2017, 14:58
video Foto(6)

Frumoasa actrita Asli Enver este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Asli Enver a dovedit un talent remarcabil pentru muzica si teatru inca din copilarie si a partipat la diverse concursuri de muzica. Astfel parintii sai au indrumat-o spre un liceu de Arta, si mai tarziu, cand s-au stabilit in Istanbul, s-a orientat catre Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii Halic, devenind o actrita cu drepturi depline.


Celebritatea n-a intarziat sa apara, deoarece Asli Enver a devenit cunoscuta odata cu aparitia in serialul de televiziune din Turcia, "Kavac Yelleri", care era un remake dupa "Dawson Creek", un serial britanic.
Odata cu notorietatea dobandita prin talentul ei deosebit dar si prin frumusetea sa rapitoare, Asli Enver a primit si foarte multe oferte atat in ceea ce priveste actoria, cat si multe contracte de imagine, pe care de cele mai multe ori le-a refuzat din lipsa de timp. Insa anul acesta Asli Enver  a inceput sa reprezinte imaginea unei companii de lenjerie intima si accesorii pentru femei, pentru care a filmat deja un spot publicitar de exceptie, unde a avut o aparitie uluitoare.


Seara trecuta, Asli Enver a fost prezenta la fastuoasa gala a Premiilor Altin Kelebek, in cadrul careia a castigat premiul pentru "Cea mai buna actrita".
Frumoasa si talentata actrita a fost de-a dreptul coplesita de emotii, deoarece a recunoscut ca este pentru prima data cand primeste o astfel de distinctie care o onoreaza.


"Va multumesc foarte mult! Este mai greu decat pare! Este foarte frumos! Acesta este primul meu premiu! Inainte de toate, as vrea sa multumesc tuturor celor care m-au votat! Multumesc familiei Kelebek.
Multumesc de mii de ori dragei mele echipe care acum este la platourile de filmare. Zeynep Gunay Tan, Deniz Kolos, producatorului nostru, domnul Onur… Va multumesc tuturor! O seara buna!", a spus Asli Enver.

 

Kelebeğim Tebrik ederim aslienver #altınkelebek

O postare distribuită de Murat Boz (@muratboz) pe