Sureyya primeste o veste teribila despre sotul ei! Afla ce se va intampla cu Faruk, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 nov 2018, 12:10
video Foto(10)

Faruk dispare fara urma, chiar in seara lansarii noului sau proiect "Boran Jet".

Adem nu primeste deloc bine vestea ca Faruk a uneltit impotriva lui, desi cel din urma regreta vadit acest lucru. Adem este hotarat sa se razbune pe familia fratilor sai vitregi, si este convins ca “naivitatea” lui Fikret il va ajuta sa isi duca planul la indeplinire.   

 

 

 

Toata familia Boran este in alerta pentru ca Faruk este de negasit, dupa intalnirea cu fratele sau vitreg. Dupa discutia aprinsa pe care a avut-o cu Adem, chiar inaintea lansarii unei noi afaceri a familiei Boran, sotul Sureyyei a disparut si nimeni nu stie ce s-a intamplat cu acesta. Dilara isi banuieste sotul de complicitate, in ceea ce priveste disparitia lui Faruk si incearca sa afle adevarul. 

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.