Sureyya si Faruk, in culmea fericirii! Cei doi indragostiti vor deveni parinti! Afla cum va primi Esma vestea ca "mireasa din Istanbul " ii va oferi un nepot, in aceasta seara de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 nov 2017, 08:00

Sureyya si Faruk au depasit momentele tensionate din relatia lor iar casnicia le merge ca pe roate.

Esma continua sa isi „scoleasca” nora preferata, pe Ipek, si face tot posibilul ca aceasta sa ii ofere un mostenitor. Cum „socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa”, viata ii pregateste o surpriza de proportii stapanei conacului iar dorinta acesteia de a avea un nepot se indeplineste mai repede decat si-a imaginat.

In vreme ce Esma impulsioneaza relatia dintre Ipek si Fikret, Sureyya afla o veste minunata.

Frumoasa sotie a lui Faruk urmeaza sa ii daruiasca acestuia primul copil. Faruk si Sureyya sunt in culmea fericirii. Esma este in stare de soc! Stapana conacului este „pusa la colt” de nora ei, Sureyya.

Odata cu vizita lui Adem la conac, tensiunea si intrigile isi fac loc in familia Boran. Adem, care este si el baiatul raposatului sot al Esmei Boran, de existenta caruia nimeni nu stie, aparut din relatia extraconjugala pe care barbatul a avut-o in tinerete ca mama acestuia, isi face  „intrarea” in sanul familiei Boran dar... si in

afacerile acestora.

Adem urmareste sa se razbune pe familia Boran, pe care o considera vinovata de greutatile prin care a trecut. Faruk este suspicios in ceea ce-l priveste pe Adem si isi sfatuieste fratii sa fie precauti cu acesta. Odata cu aparitia lui Adem, Faruk si Fikret devin cei mai mari dusmani.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>>>>>>>