Sureyya si Gozde, rivale pe platourile de filmare ale serialului "Mireasa din Istanbul", dar prietene bune in viata reala! Iata in ce serial au jucat pentru prima data impreuna cele doua mari actrite Asli Enver si Didem Inselel!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 dec 2018, 18:04
video Foto(6)

Desi in serialul "Mireasa din Istanbul" cele doua celebre actrite sunt cele mai aprige rivale, in viata de zi cu zi sunt cele mai bune prietene.

Didem Inselel s-a nascut in 1976, in Istanbul, intr-o familie de actori. A urmat cursurile Academiei de Radio si Televiziune si a jucat pana acum in numeroase productii de televiziune incepand din 2007, cand a fost cooptata in distributia serialului "Cu capul in nori". Au urmat apoi multe alte proiecte printre care s-a numarat si serialul "Bahar: Viata furata", in anul 2014, "Mireasa din Istanbul, in 2017, dar si in cateva filme artistice care i-au adus un succes rasunator.

 

 

In urma cu patru ani, actrita a suferit de o boala crunta, de altfel ereditara, numita feocromocitom. Este vorba despre o tumoare endocrina a medulosuprarenalei (celulele cromafine), fiind caracterizat prin secretie masiva de catecolamine. Insa, actrita a dezvaluit ca acum s-a vindecat si si se simte foarte bine. 

"Este o boala periculoasa pentru ca e greu de depistat.

Multe boli sunt foarte grave, tuturor sa le dea Dumnezeu sanatate", a adaugat ea.

Didem nu a vrut sa extinda foarte mult acest subiect si intrebata daca isi doreste sa se casatoreasca si mai ales daca isi doreste un copil, actrita a raspuns ferm ca i-ar placea, isna nu este momentul. "Sunt o adepta a casatoriei, oricum!"

 

 

Asli Enver s-a nascut in 1984, in Londra, unde a si-a petrecut copilaria si adolescenta alaturi de familia sa. Tatal ei, un turc cipriot se afla in Marea Britanie, cand a cunoscut-o pe cea care urma sa ii devina sotie pe cand aceasta era la studii. S-au casatorit si au devenit parintii a trei copii: Ayten Asli Enver, Anie Hiybeti Enver si Akin Enver.

Pe cand avea doar 12 ani, Asli Enver a dovedit un talent remarcabil pentru muzica si teatru si a partipat la diverse concursuri de muzica. Astfel parintii sai au indrumat-o spre un liceu de Arta, si mai tarziu, cand s-au stabilit in Istanbul, s-a orientat catre Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii Halic, devenind o actrita cu drepturi depline.

Celebritatea n-a intarziat sa apara, deoarece Asli Enver a devenit cunoscuta odata cu aparitia in serialul de televiziune din Turcia, "Kavac Yelleri", care era un remake dupa "Dawson Creek", un serial britanic.

In 2012 frumoasa Asli Enver s-a casatorit cu actorul Birkan Sokollu, alaturi de care credea ca isi va gasi fericirea pentru totdeauna, insa destinul avea sa ii spulbere acest ideal, deoarece in 2015 cei doi au divortat, vazandu-si fiecare de propriul drum.

 

 

La jumatate de an de la pronuntarea divortului Asli Enver si-a gasit fericirea in bratele actorului si cantaretului Murat Boz, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale filmului artistic "Kardesim Benim 1", unde au jucat alaturi de Burak

Ozcivit. Asli Enver si Murat Boz s-au indragostit iremediabil si formeaza un cuplu frumos din 2016. Desi s-au confruntat on tot acest timp si cu cateva episoade de cearta, cei doi indragostiti si-au reluat de fiecare data povestea de dragoste. Un astfel de episos s-a petrecut si anul acesta, cand cei doi indragostiti s-au despartit si dupa cateva luni au decis sa isi reia relatia.

 

Asli Enver si Didem Inselel s-au cunoscut in 2007, in timpul filmarilor pentru serialul "Cu capul in nori" si de atunci au legat o frumoasa prietenie. Asli Enver i-a fost alaturi prietenei sale atunci cand a suferit grava problema de sanatate, ceea ce le-a apropiat si mai mult.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.