Maria Hingu, atac grav dupa ce a fost nominalizata spre eliminare:"Sa fii prost, dar sa fii asumat..."

Autor: Alice Popescu
Albert a intrat in gura Mariei Hingu

Maria Hingu a avut un soc cand a fost nominalizata spre eliminare la Survivor Romania 2021 si a spus ca parca s-ar fi aflat intr-un film. La fel si Mellina care a fost votata de catre Sindy.

Razboinica Maria Hingu de la Survivor Romania 2021 a fost extrem de afectata dupa ce Albert, in calitate de favorit al publicului a votat-o spre eliminare. Maria nu se astepta la acest deznodamant si chiar daca nu a fost eliminata, a fost extrem de pornita pe decizia lui Albert contestandu-i motivele care l-au determinat sa recurga la aceasta nominalizare.

Maria Hingu, acuzatii dure la adresa lui Albert Oprea

Citeste si: Bomba la Survivor Romania 2021. Mellina, indragostitia de Marius Craciun? "Statea asa aplecata in fata lui..."Marturisiri incredibile ale Rominei despre Razboinica

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria si Mellina au stat de vorba in padure, iar cele doua si-au varsat naduful spunand ca femeile vor fi intotdeauna nominalizate inaintea barbatilor pentru ca niciun concurent nu va avea curajul sa nominalizeze unul ca Starlin care are destula suprematie in echipa. "Nu mi-a placut sa fiu nominalizata si mi se pare ca suntem foarte la indemana sa fim nominalizate. este foarte usor sa fim noi fetele nominalizate pentru ca li se pare ca nu ne suparam ca e mai usor sa faci fata unei femei decat lui Starlin.

Mie asa mi se pare..." a spus Mellina.

Maria Hingu, socata de nominalizarea in Consiliul de Eliminare de la Survivor Romania

Citeste si: Cum a reusit Sindy sa cucereasca telespectatorii Survivor Romania 2021! Razboinica a fost socata cand a auzit ca e preferata publicului

"Sindy nu are de ce sa fie suparata.

Poate pentru ea era mai usor sa te voteze pe tine, pe Sorin nu avea cum pentru ca deja era votat. Pe Albert  n-avea cum, pe Andrei si Marius are legatura mai stransa, vorbeste mai mult. Nu ma interesa ca am fost la indemana. Pe mine ma deranjeaza neasumarea. I-am zis si domnului Dan. Cand ajungi la film, incepe si apoi vezi poze cu tine.
Si zic, ce caut in filmul asta? Nu, nu mai pot abtine, trebuie sa ii zic chestiile astea mai mult in fata. Trebuie sa ii zic si mai in fata, poate pana la urma o sa vorbeasca si el ca un om matur de 24 de ani pentru ca este antreprenor, dom'le, asa e supranumit. Asumarea e cea mai importanta calitate a unui om. Sa fii prost, dar sa fii asumat.
Problema e ca eu spun mereu lucrurile in fata si il deranjeaza. Il deranjeaza ca spun de fata cu alti oameni. El are mare grija de imaginea lui. Este foarte importanta pentru el si de asta a reactionat in Consiliu asa cand Sorin l-a facut titirez. Asta esti, ti-a mai spus-o omul asta. Ti-a spus-o in Consiliu de fata cu altii si acum te deranjeaza?! O sa incep si eu de acum...Din momentul asta incepe competitia cu adevarat. Hai sa votam sportiv. Cand te voteaza un om pe niste motive vizibile, asta e trasa de par!,"
a fost reactia Mariei la adresa lui Albert.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.