Surorile Luciu, bombele sexy din showbiz! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:46

Aceasta tanara le sucea mintilor barbatilor la propriu si la figurat!

 Bruneta sexoasa este Nicoleta Luciu in urma cu 10 ani! Si atunci incanta cu formele ei voluptoase. Se descurca de minune si fara silicoane si alte interventii chirurgicale.

Anii nu-si lasa amprenta asupra Nicoletei Luciu! Parca mai ieri isi facea loc in lumea modei din Romania! Slabuta, emotiva dar cu o puternica dorinta de a reusi, domnisoara Luciu respecta in tocmai indicatiile specialistilor.

In prezent, intalnim aceeasi Nicoleta Luciu dar mult mai cunoscuta publicului din Romania! Acum ea este vedeta tv, mamica si sotia unuia dintre cei mai bogati barbati din Romania.



Nu arata deloc a mama de tripleti! Are aceeasi silueta de invidiat dar un bust foarte siliconat si niste buze voluptoase! S-a ingrasat 30 de kilograme pe timpul sarcinii, dar dupa numai in 3 saptamani dadea jos 10 kilograme!

Se vede clar! Iuliana ii calca pe urmele surorii mai mari! O atrage modellingul, ii place in lumina reflectoarelor si are o slujba in televizune! Si cum Nicoleta este indrumatoarea in viata a Iulianei, ea sta cu ochii pe sora mai mica non-stop! Nu de alta dar sa nu se confrunte cu toate obstacolele tineretii. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.