SURPRINZATOR - O treime dintre femei si-ar schimba IQ-ul in favoarea unui bust generos!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:17

Un studiu efectuat recent a scos la suprafata faptul ca 41% dintre femei ar prefera sa aiba mai degraba sanii mai mari decat un IQ ridicat, iar o serie de reprezentatnte a sexului frumos ar prefera sa renunte la IQ in favoarea unui bust generos.

Un sondaj efectut pe 1142 de femei cu varste intre 18 si 25 de ani ce a cuprins intrebari despre inteligenta si frumusete a dezvaluit care este perceptia  fata de frumusete, dar si ce apreciaza mai mult.

In timp ce mai mult de doua cincimi ar prefera mai degraba sa aiba sanii mai mari decat un IQ mai ridicat, 24% sustin ca sanii mari le face sa se simta mai fericite si o treime sustin ca si-ar schimba IQ-ul  pentru un bust generos.


De asemenea 44%  au spus ca ar prefera sa fie slbe decat sa aiba un IQ ridicat, iar 37% si-ar schimba IQ-ul daca ar fi puse sa aleaga intre o silueta de invidiat si o minte sclipitoare.

Mai mult de jumatate, adica 57% cred ca barbatii ar fi  mult mai interesati de ele daca acestea ar fi detinatorele unor sani mari. In timp ce doar 43% din ele cred ca oamenii ar fi mult mai captivati daca ar avea un IQ mai mare.


"Sunt surprins sa vad ca atat de multe femei apreciaza aspectul lor fizic mai decat IQ-ul lor. A fost interesant sa descoperim ca femeile se simt mai fericite daca arata mai bine decat daca sunt mai inteligente"

 

Taguri: