SURPRIZA: A facut-o de RAS! Reactia SPECTACULOASA a Andreei Marin la vederea Adrianei Nicolae. Vezi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 05:20

Marti, 26 iunie la Gala Premiilor VIP a avut loc o intalnire de zile mari intre Andreea Marin Banica si Adriana Nicolae, actrita care a afirmat ca tatal copilului ei este un actor celebru caruia i se spune "Junior".

Actrita Adriana Nicolae a fost prezentatore evenimentul, iar intalnirea celor doua a avut loc atunci cand Anndreea Marin a fost invitata pe scena pentru a i se oferi premiul pentru eleganta.

 

Acesta a fost prima intalnire a celor doua, de cand Adriana a lasat sa se intelega a din declaractiile facute cum ca Stefan Banica JR. ar fi tatal copilului ei. Fapt care a fost infirmat in nenumrate randuri atat de Stefan cat si de sotia lui, Andreea.

 

Zana profitand de faptul ca are ocazie sa lamureasca o data si pentru totdeauna speculatiile aparute in presa, a intrebat direct pe scena la microfon: "Adriana, spune-mi, sotul meu este tatal copilului tau?".

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Stupefiata Adriana i-a raspuns: "Din respect pentru familia si pentru copilul meu, prefer sa nu comentez acest

subiect". In ciuda insistentelor Andreei Marin Banica raspunsul mult asteptat nu i-a fost oferit, acesta in cele din urma accentuand faptul ca celebrutul cantaret-actor nu are cum sa fie tatal copilului Adrianei Nicolae.

 

Click AICI pentru a vedea VIDEO!

 

Sursa: CanCan TV