Surpriza! Cristi Pulhac s-a intors in Republica Dominicana! Cine l-a insotit si ce mesaj a transmis fostul Faimos

Autor: Alice Popescu
Cristi Pulhac s-a intors in Republica Dominicana

Chiar daca Unul este fost Faimos si unul fost Razboinic, asta nu i-a impiedicat sa se reuneasca si sa mearga pe plajele din Republica Dominicana.

Cei doi au plecat in Republica Dominicana ridicand un semn de intrebare in randul fanilor, insa cei doi au lasat de inteles pana acum ca au plecat intr-o binemeritata vacanta. Cristi nu s-a abtinut si a filmat plaja pe care acum cativa ani a fost concurent in echipa Faimosilor, iar Iulian s-a distrat la o partida de volei pe plaja.

Cristi Pulhac si Iulian Pitea din nou impreuna!

Citeste si: Imagini incendiare cu Roxana Nemes, Jador si Alexandra Stan din Republica Domnicana! Cum s-au distrat cei trei inainte de prima batalie intre Faimosi si Razboinici

Mai mult, cei doi au si realizat un filmulet impreuna in piscina, facand un dans sincron pe care l-au postat si pe Tik Tok. Se pare ca pe Pulhac si pe Pitea ii leaga o mai veche prietenie deoarece nu este prima data cand cei doi petrec timp impreuna.

Acum cateva saptamani, tot cei doi crai se distrau de minune la munte.

Cand se difuzeaza "Survivor Romania"

Citeste si: Cand incepe Survivor Romania 2021! In ce zile se difuzeaza Survivor 2021 la Kanal D! Programul complet

Asta in timp ce concurentii "Survivor" se pregateau de prima lor batalie sub indrumarea noului prezentator, Daniel Pavel. Cel de-al doilea sezon „Survivor Romania” incepe sambata aceasta, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Show-ul va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A inceput batalia la "Survivor Romania!" Iata Faimosii si Razboinicii in primul duel din sezonul doi al celui mai dur reality din istoria televiziunii.

„Survivor Romania”, competitia care forteaza toate limitele si provoaca la maximum, a aruncat in „ringul” junglei dominicane concurenti redutabili care le vor oferi celor din fata micilor ecrane cel mai intens show al anului 2021!

Incepand din aceasta sambata de la ora 20:00, veti vedea, in fiecare seara, de joi pana duminica, demonstratii de curaj, determinare si forta din partea celor doua echipe, Faimosii si Razboinicii, care se vor infrunta pana in Marea Finala.

 

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.