SURPRIZA! Cu cine se iubeste in realitate superbul print Mehmet din "Suleyman Magnificul". Partenera sa de viata joaca si ea in acelasi serial de succes FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 aug 2021, 08:10

Interpretul printului Mehmet, fiul lui Suleyman si al adoratei sale sotii HURREM traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de o colega de pe platourile de filmare al serialului "Suleyman Magnificul."

In viata de zi cu zi, Mehmet si Aybige formeaza un cuplu de apoape noua luni de zile. Pe numele lor adevarat, Ezgi Eyuboglu si Gurbey Ileri sunt mai indragostiti ca niciodata. Frumosii din "Suleyman Magnificul" i-au cucerit si pe telespectatorii din Romania si putini stiu ca Gurbey este un fost model foarte apreciat in Turcia si peste hotare, iar superba lui partenera de viata Ezgi a fost aleasa la concursul din Turcia Elite Model Look pe locul trei in top.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/aybige-mehmet-2013031309-466c3f6cc76f007362d79be6df83583b.jpg
 “Sunt foarte fericit alaturi de Ezgi. Ador la ea faptul ca este o fata desteapta si, in acelasi timp, simpla, fara fite. De fapt, cel mai important lucru la noi doi este ca nu ne pretindem a fi altfel decat suntem”, a povestit de curand interpretul printului Mehmet. “Iubita mea m-a cucerit cu zambetul. Un zambet sincer ma dezarmeaza intotdeauna”
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mehmet-gurbey-ileri1-94b7342ea21672feda0010cd3c8fba73.jpgEzgi a studiat baletul si desi in serial a vrut sa aiba o alura barbateasca si sa imbrace straie masculine, in realitate, ea este o tanara foarte gratioasa.
 ( sursa enational.ro)

 

Taguri: