Surpriza de proportii: ei sunt favoritii saptamanii la Puterea dragostei! Cine au fost cei mai votati de public

Autor: L.S.
Actualizat: 28 mar 2020, 20:00

Dintre cele trei fete si cei trei baieti pe care publicul i-a votat cel mai mult, un baiat si o fata sunt din nou favoritii si raman lideri pentru inca o saptamana.

Cele mai votate trei fete din aceasta saptamana au fost: Bianca, Andreea Pirui si Roxana. In ce ii priveste pe baieti, cei mai votati au fost: Livian, Catalin si Gabriel.

Dintre cele trei fete, favorita nu este Roxana.

Dintre baieti, Gabriel nu este favorit!

Si, surpriza, dintre cele doua fete favorite ale saptamanii, Andreea Pirui va ramane in continuare lider.

Din casa baietilor, liderul saptamanii urmatoare este Livian, desi voturile au fost foarte stranse, dupa cum a tinut sa mentioneze prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arata femeia pentru care Sergiu a mers calare 40 de kilometri. Cei doi abia au devenit parinti! Avem imagini cu tanara

Citeste si: Denisa, iubita lui Iancu, schimbare radicala de look! Iata cum arata acum fost concurenta de la "Puterea dragostei"

Citeste si: Simina, pofte de graviduță. Cum se răsfață în această perioadă?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.