Surpriza de proportii! Fetele au ales liderul casei baietilor! Bianca Comanici poate sa fie mandra

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 27 iul 2020, 18:51

Bianca Comanici poate sa fie mandra de fratele ei! Nici bine nu a inceput sezonul 3 Puterea dragostei ca tanarul Cristian o ia pe urmele surorii lui.

Puterea dragostei sezonul 3 a inceput in forta si cu multe surprize! Dupa ce s-au vazut scantei ale dragostei pe parcursu intregii zile, finalul emisiunii pare ca a culminat cand fetele au ales un lider pentru casa baietilor!

In casa fetelor, pe rand, baietii au venit sa le cunoasca si sa fie cunoscuti de catre concurente. Baietii au facut fata intrebarilor venite din partea fetelor, motivati de faptul ca se vor alege cu un dans, alaturi de cea pe care o vor alege.

Insa dupa ce i-au cunoscut pe toti, fetele au fost rugate de Cristina Mihaela sa voteze care dintre ei este potrivit sa fie lider in aceasta prima saptamana.

Surpriza de proportii! Fetele au ales liderul casei baietilor

Cristian Comanici a obtinut un numar majoritar de voturi, doar doua dintre cele sapte fete scriind alt nume pe biletelul de vot. Mandru, Cristian a venit in casa fetelor sa-si primeasca insigna de lider si dreptul la un date cu o fata.

Cristian a ales-o tot pe Madalina si pentru prima intalnire, ceea ce arata clar ca tanarul este interesat de timida si frumoasa satena.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine sunt concurentii celui de-al treilea sezon al reality show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”

Citeste si: Ce masina de fite conduce Cristian Comanici, noul concurent de la Puterea dragostei! Cum s-a afisat fratele Biancai

Iata momentul care a facut-o mandra pe Bianca Comanici:

Citeste si: Cristian Comanici- Puterea Dragostei concurenti sezon 3

Citeste si: Madalina Elena Astefanoai- Puterea Dragostei concurenti sezon 3

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.