Surpriza de proportii! "Fetele lu' dom' profesor", vizitate de... Irinel Columbeanu in persoana!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:00

Surpriza de proportii in serialul de comedie de la Kanal D, "Fetele lu' dom' profesor"! Irinel Columbeanu vine la salonul de masaj erotic si isi joaca propriul rol!

Pe Irinel Columbeanu il puteti urmari in aceasta miercuri de la ora 21.15 intr-un rol de exceptie in cel mai tare serial de comedie din Romania, “Fetele lu’ dom’ profesor” de la Kanal D.

Ca si celelalte vedete care au jucat pana acum in acest sitcom de succes (Loredana Groza, Alexandru Arsinel si Gabriel Cotabita), si Irinel isi va juca propriul rol! Ca un om de afaceri adevarat, Irinel ii face lui Titel (Catalin Catoiu) o oferta pentru salonul de masaj erotic!

Serialul “Fetele lu’ dom’ profesor” de la Kanal D, cu un succes fulminant si

cu o audienta senzationala, este difuzat in fiecare miercuri de la ora 21.15, iar in fiecare episod exista o surpriza de proportii, respectiv aparitia unei vedete foarte mari! In serial joaca Octavian Strunila, Doinita Onacea, Adina Galupa sau Catalin Catoiu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.