Surpriză de proporții în camera roșie! Ștefan i-a furat primul sărut frumoasei Aleyna! Iată cum a reacționat Larisa și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii! „Te prind eu și te mai pup o dată!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2024, 20:49

Ștefan a invitat-o pe Aleyna in camera roșie

Sursa: Captură YouTube

Nebunie în camera roșie! Ștefan a făcut pasul cel mare și i-a furat Aleynei primul sărut! Iată cum a reacționat Larisa când a aflat că Aleyna este chemată în camera roșie!

Concurenții celui de-al treilea sezon Casa iubirii au venit dornici să își caute jumătatea în cadrul show-ului matrimonial și au parte în fiecare ediție de noi provocări, de momente de senzație, dar și de surprize de pomină. Deși noul sezon a început de trei săptămâni deja unii dintre aceștia au legat primele afinități și simpatii, iar alții chiar și-au luat inima-n dinți și s-au apropiat din ce în ce mai mult.

Este și cazul lui Ștefan, care inițial s-a simțit atras de Larisa, însă după ce tânăra l-a refuzat concurentul și-a îndreptat atenția către Aleyna, care între timp fusese curtată de Robi. În prezent, Ștefan are de gând să lupte pentru inima frumoasei brunete și pare de neoprit.

Nebunie în camera roșie! Ștefan a făcut pasul cel mare și i-a furat Aleynei primul sărut! Iată cum a reacționat Larisa

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, concurenții au avut parte de întâlniri în camera roșie. La un moment dat a venit și rândul lui Ștefan, care a invitat-o pe Aleyna, în camera roșie, unde a întâmpinat-o cu îmbrățișări calde și cu un platou cu ciocolată. Mai mult decât atât cei doi tineri au făcut și un schimb de desene, după ce au hotărât să își facă reciproc portretul.

Ștefan: Ce faci frumusețea mea?

Aleyna: Bine, tu?

Ștefan: Bine! Da să te pup! Uite ce ți-am adus, ciocolată!

Aleyna: Super! Vezi că te-am desenat și eu!

Ștefan: M-ai desenat super frumos! Sincer! La mine cum e?

Aleyna: Șmecher! Super tare! Și te-ai desenat și pe tine, nu?

Ștefan: Te simți mai bine, nu?

Aleyna: Da, încă sunt puțin răgușită! Nu-mi mai trece răgușeală asta! Nu știu ce să mai fac!

Ștefan: Cred că trebuie să te pup eu că să-ți treacă!

Aleyna: Zici că trece? Nu știu dacă trece sau nu!

Vizibil emoționați, dar și dornici să poarte o nouă conversație între patru ochi, Aleyna și Ștefan și-au făcut destăinuiri și au încercat să își deschidă sufletele pentru a se cunoaște mai bine.

La un moment dat, Ștefan i-a mărturisit frumoasei brunete că i-ar plăcea să își clădească propria familie și chiar să devină tată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ștefan: Voiam să te întreb o chestie importantă pentru mine! Pentru viitor și contează acum! Ție ți-ar plăcea să faci copii la un moment dat?

Aleyna: Da, normal, cui nu i-ar plăcea!?

Ștefan: Există unele persoane cărora nu le-ar plăcea! Zic că nu vor copii toată viața! Mie mi-ar plăcea că odată cu copilul să cresc și eu!

Aleyna: Da, mi-ar plăcea să am copii! Nu știu când! Când mă simt eu pregătită și când o să știu că pot să îi ofer orice!

Citește și: Cosmin le ține în suspans pe Ștefania și Bianca! „Nu am un verdict deocamdată!” Aflați cum au reacționat cele două concurente devenite rivale și ce s-a întâmplat în Casa iubirii

Spre finalul întâlnirii, Ștefan și-a luat inima-n dinți și i-a furat Aleynei un mic sărut. Tânărul a plecat în casa băieților extrem de entuziasmat și de fericit de modul în care a evoluat relația lui cu noua sa partenera și spera ca se vor îndrepta in curând spre formarea unui cuplu. 

Aleyna: Ce repede a trecut timpul! Îmi place tricoul tău!

Ștefan: Sărut mâna!

Aleyna: Te superi dacă te pup?

Ștefan: N-ai vrut?

Aleyna: Dă să te pup pe obraz!

Ștefan: Te prind eu și te pup încă o dată bine rău!

Citește și: „Nu-mi plăcea să te văd așa” Larisa se află în fața unei decizii importante. Îi va acorda șatena o nouă șansă lui Robert după dezvăluirile făcute?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.