Surpriză de proporții în Casa iubirii! Ea este Anca, noua concurentă care a intrat astăzi în emisiune pentru a-și caută jumătatea! „I-am trimis o scrisoare și îl aștept aici, în camera roșie!” Iată cine este băiatul pe care îl place!

Author: Ana Filip
Actualizat: 24 oct 2022, 19:00
Foto(5)

Anca este nouă concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Vizibil emoționată, tânăra a mărturisit că îl place pe Ionuț și îl așteaptă în camera roșie!

În cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, concurenta care a părăsit competiția a fost Raluca. Această a ajuns în pragul eliminării alături de Diana și Cristian, însă după câteva minute de suspans, Andreea Mantea a anunțat că Raluca va fi cea care va pleca acasă, spre marea încântare a tuturor celorlalți concurenți, care o nominalizasera. 

Surpriză de proporții în Casa iubirii! Ea este Anca, noua concurentă care a intrat astăzi în emisiune pentru a-și caută jumătatea

În ediția de luni, băieții din Casa iubirii au avut parte de o mare surpriză, în clipă în care o nouă față și-a făcut apariția în camera roșie. Astfel, în partea a doua a emisiunii, Anca, o brunetă frumoasă însă vizibil emoționată a pășit pragul casei, pentru a-și caută jumătatea. 

Anca a ajuns mai întâi în camera roșie, acolo unde l-a chemat pe Ionuț deoarece a mărturisit că el este concurentul care i-a atras atenția și pe care l-a plăcut încă de la început.

Aceasta a mai declarat în camera roșie faptul că își dorește să trăiască o experiență plăcută pe durata șederii sale în emisiune și totodată speră să se înțeleagă bine atât cu fetele cât și cu băieții. Anca a precizat că i-ar plăcea că Larisa să nu se supere pe ea deoarece ea a venit special pentru a-l cunoaște pe Ionuț. 

„Sper că experiență asta să o petrecem bine împreună și să ne bucurăm și de clipe frumoase și chiar aș vrea să mă înțeleg bine cu toate fetele și cu toți băieții!

Sper să nu se supere Larisa pe mine! I-am trimis o scrisoare și îl aștept aici în camera roșie!”, a spus Anca.  

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Odată intrat în camera roșie, Ionuț părea fascinat de prezența Ancăi. La fel de emoționat, Ionuț a încercat să fie zâmbitor și s-a arătat interesat să afle cât mai multe detalii despre frumoasă brunetă.

Această i-a mărturisit că are 28 de ani și provine din Timișoara, dar locuiește în Italia de 18 ani.  

Citeste si: Andreea Mantea, propunere neașteptată pentru Ionuț: "Îți dau șansa să o iei pe Larisa și să pleci din Casa iubirii" Aflați ce decizie va lua concurentul, luni, 24 octombrie, într-o ediție palpitantă, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citeste si: Radu, avertizat de Andreea Mantea, după ce l-a ironizat pe Alin! „Concentrați-vă pe iubire! Credeți că puteți?” Iată ce discuție aprinsă s-a iscat în Casa iubirii, când toți concurenții l-au pus la zid pe Alin!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.