Surpriză de proporții în Casa iubirii! O nouă concurentă va intra în emisiune! „Aș dori legătură la casa băieților!” Aflați pentru cine a venit Denisa și ce reacții se vor stârni, luni, 10 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2024, 21:55
video Foto(5)

Momente de senzație pentru concurenții din Casa iubirii! O nouă fată își va face apariția în emisiune pentru a-și căuta jumătatea! Roberta și Sebastian vor ajunge în pragul despărțirii definitive!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi concurenți dornici să își caute perechea, care au parte de momente de senzație, de întâlniri romantice, dar și de răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige, iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice.
După o Gala plină de discuții tensionate și întâmplări neașteptate, Andreea Mantea a anunțat Favoritul Săptămânii a fost desemnat Cosmin de către public.

Însă emoțiile s-au spulberat în clipă în care prezentatoarea emisiunii a anunțat că nu va există nicio eliminare și toți concurenții s-au bucurat teribil.

Roberta și Sebastian ajung într-un punct critic al relației lor

În ediția de luni, 10 iunie 2024, in Casa iubirii, Sebastian o va pune la zid pe Julia, căreia îi va spune că l-a deranjat foarte mult atitudinea ei, față de Roberta, fapt ce îl va înfuria cumplit.

Citește și: Andreea Mantea, anunț important despre eliminare! Cine a fost desemnat favoritul săptămânii în Gala din 9 iunie! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților din Casa iubirii

Pe de altă parte, Julia va încerca să îi explice cum au stat lucrurile la vestiar și ce anume s-a întâmplat între ea și Roberta, însă Sebastian se va arată la fel de indignat.

Sebastian: M-a deranjat foarte mult! Când am plecat ieri de la filmări ai avut niște tensiuni, nu știu exact...

Julia: În vestiar, eu i-am spus pe un ton exagerat de calm că am să te rog să nu mă mai jignești nici direct nici indirect, asta pentru că eu nu te-am jignit pe ține niciodată, iar ea a început să țipe!

Roberta: Nu mai jignit?

Sebastian: Nu am chef de discuții... eu sunt într-un moment de tensiune, nu prea mă mai simt atât de confortabil!

Roberta: Iar situația dintre noi doi în momentul de față...

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Patrick: Zi sincer, Roberta, nu trebuie să te ascunzi!

Roberta: Spune tu... spune tu ce vrei!

Sebastian: Nu știu sută la sută dacă va fi așa ceea ce urmează să spun, de aia vreau să spui tu...

Robert: Că eu nu am voie să spun nimic niciodată! Și chiar sunt foarte nervoasă și mai am chef să vorbesc! Nu mai spun nimic!

Surpriză de proporții în Casa iubirii! O nouă concurentă va intra în emisiune! „Aș dori legătură la casa băieților!

Și tot în ediția de luni, 10 iunie, concurenții vor avea parte de o mare surpriză deoarece o nouă față își va face apariția în Casa iubirii. Denisa va ajunge în camera roșie, unde va cere permisiunea de a merge în casa băieților pentru a-i cunoaște.

Citește și: Andreea Mantea, mărturisiri uluitoare despre afecțiunea de care suferă de mulți ani: „Decât o viață lungă și chinuită, mai bine o viață scurtă”. Cum se simte vedeta de când a renunțat la tratament

În cele din urmă băieții vor avea ocazia de a privi noua concurentă pe monitor și vor părea destul de încântați de apariția tinerei, care va intră în emisiune pentru a-și caută jumătatea. Rămâne însă de văzut ce se va întâmplă și pentru cine a venit Denisa în cadrul show-ului, luni, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.