Surpriză de proporții în casa Puterea Dragostei! Cristina Mihaela a fost luat prin surprindere de concurenți. Ce cadou i-au făcut? Urmărește o ediție incendiară Duminică, 27 iunie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 26 iun 2021, 20:03
Cristina Mihaela a fost luat prin surprindere de concurenți. Ce cadou i-au făcut?
Sursa: Captură KANAL D

Urmărește o nouă ediție incendiară Puterea Dragostei duminică, 27 iunie, la Kanal D.

Zi de mare sărbătoare în casa Puterea Dragostei. Cristina Mihaela s-a bucurat de o surpriză de proporții din partea concurenților, care au întâmpinat-o cu buchete de flori care mai de care mai spectaculoase. Frumoasa prezentatoare TV și-a serbat ziua de naștere alături de cea de-a doua ei familie, așa cum a precizat Cristina Mihaela, concurenții din casa dragostei au devenit a doua ei familie.

Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei a rămas fără cuvinte când i-a văzut pe concurenți că vin cu brațele pline de cadouri și flori, semn că țin foarte mult la ea, iar sentimentele sunt

reciproce. Cristina Mihaela a primit un cadou cu totul special, sub un cearșaf roșu s-a ascuns un cadou de zile mari.

Cei care i-au dăruit cadoul Cristinei Mihaela au fost Alexandra și Codruț, care au ridicat materialul roșu sub care se ascundea un portret uimitor cu prezentatoarea emisiunii.

Citeste si: Mariana arunca bomba! "M-am hotarat sa lupt pentru tine! Te iubesc!" Pe cine vrea sa cucereasca concurenta si ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei, joi, 24 iunie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Dublă sărbătoare în casa Puterea Dragostei

Cristina Mihaela nu a fost singura care a avut parte de o surpriză uimitoare în Gala Puterea Dragostei, Alexandra a fost și ea sărbătorită cu mare fast de concurenții din casa dragostei. De asemenea, blondina a fost întâmpinată cu flori și tort, iar colegii i-au cântat ”La multi ani”. Se pare că Alexandra și Codruț sunt în relații bune și și-au mai dat o șansă.

Tânărul i-a pregătit de ziua ei un buchet imens de flori și o brățară. Cei doi s-au sărutat cu mare foc în fața tuturor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Împăcarea dintre Codruț și Alexandra nu a fost prea bine primită de Maria. Tensiunile cresc între cele două fete, iar Alexandra își iese din minți.

Citeste si: Scandal de proporții în casa dragostei, Adelina răbufnește: ”Dacă deschizi gura o să fie rău...” Urmărește o nouă ediție Puterea Dragostei, vineri, 25 iunie, de la 11:00 și de la 17:00, Kanal D

”Tu ai intrat forțat, de când ai intrat în casa asta, între mine și Codruț, nu te-am băgat eu.”, i-a replicat Alexandra Mariei.

Maria îi spune lui Codruț că Alexandra își bate joc de el, deși este conștient nu vrea să accepte și vrea să continue să aibă o relație cu ea.

Urmărește o ediție de excepție Puterea Dragostei și află cine va părăsi competiția în Gala de mâine și cine va câștiga premiul săptămânal și va conduce casa în săptămâna următoare.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.