Surpriza de proportii in dosarul de divort al lui Dinu Patriciu!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 02:50

Cine si-a imaginat vreodata ca divortul este doar o procedura simpla s-a inselat. Mai ales cand la mijloc sunt milioane de euro!

##VIDEO85342##Este si cazul omului de afaceri Dinu Patriciu care se straduie de 11 luni sa divorteze si sa-si imparta averea cu sotia. Zecile de termene, discutiile interminabile intre avocati n-au reusit sa-l scuteasca pe omul de afaceri de prezenta sa in instanta. Asa ca pe 15 noiembrie, Dinu Patriciu este asteptat sa fie interogat de judecatori cu privire la motivul despartirii de sotia sa.

Si Dana Patriciu trebuia sa fie interogata de aceeasi judecatori, dar ce sa vezi? Femeia tine cu tot dinadinsul sa nu-l mai vada pe Patriciu.

Asa ca a facut o cerere la instanta care i-a si fost acceptata: interogatoriul i se va lua in alta tara. Mai exact in insula franceza Saint Martin.

Insa batalia la divort nu se va finaliza doar cu interogatorii! Cei doi soti vor aduce cate doi martori pentru ca judecatorii sa stabileasca exact care dintre cei doi se face vinovat de ruptura. In acest caz este posibil ca Dana Patriciu sa-l roage din nou pe Peter Imre sa o ajute.
Nu de alta, dar acesta a depus marturie impotriva fostului prieten, Dinu Patriciu, si in dosarul in care se doreste punerea sub interdicitie a magnatului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”