Surpriza de proportii in dosarul de intrerupere a pedepsei pe caz de boala al lui Jean Padureanu!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:56

Doi dintre greii fotbalului, Meme Stoica si Jean Padureanu, condamnati în dosarul transferurilor, si-au facut astazi bagajele în speranta ca vor fi pusi în libertate.

Sigur nu va asteptati la asa ceva! Supriza de proportii in dosarul de intrerupere a pedepsei pe caz de boala al lui Jean Padureanu. Toata lumea il credea extrem de bolnav pe tata Jean si aproape de colaps, iar avocatii sai spuneau ca nu-si aminteste nici macar sa manance.

Iata, insa, ca medicii legisti rastoarna situatia. Raportul lor arata ca: „Jean Padureanu sufera de tulburare cognitiva organica usoara!” Bolnav sau nu, Jean Padureanu a gasit puterea sa-si strige nemultumirile in fata presei: „ Nu vorbesc cu voi ca datorita voua s-au intamplat toate acestea!
Din dorinta de a scrie sa castigati bani, ati scris prostii!” Avocatul sau spune, insa, ca nu constientiza exact ce i se intampla… Chiar daca se afla dupa gratii, de 3 luni, tata Jean nu a fost abandonat. Jean Padureanu spera macar sa-i fie acordat dreptul de a fi tratat de Alzheimer intr-un spital civil, daca nu i se va intrerupe pedeapsa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Si MM Stoica a avut mari emotii astazi, cand instanta s-a pronuntat pe cererea lui de anulare a pedepsei. 

Sperantele ca ar putea fi eliberat s-au naruit, judecatorii i-au respins cererea. Sentinta este definitiva!