Surpriza de proportii in platoul “Te vreau langa mine”! Dezamagita de decizia partenerului ei, o concurenta s-a intors in emisiune pentru a continua sa isi caute barbatul potrivit. Iata ce marturisiri a facut aceasta cu ochii in lacrimi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Desi spera intr-un nou inceput alaturi de Dumitru, Doina s-a intors dezamagita in platou solicitand prezentatoarei permisiunea de a se alatura din nou grupului de concurenti, pentru a-si cauta in continuare un partener potrivit.

“As fi vrut sa vin cu vesti bune! Am crezut ca intr-adevar mi se raspunde cu acelasi sentiment, mai tarziu, dar mi se raspunde! El si-a satisfacut un orgoliu! I-a abordat si pe copii, pe care i-a convins ca vrea sa ne impacam! Si pana la urma mi-a dovedit ca a ramas baiatul mamei!”, a spus Doina.

Vizibil deranjata de hotararea fostului ei sot de a merge sa locuiasca o perioada alaturi de mama lui, pentru a-i acorda ingrijiri, Doina a decis sa rupa orice legatura cu acesta si sa caute in continuare un suflet pereche, un barbat care

sa o aprecieze mai mult.

“Dumitru m-a parasit pentru mama lui! A preferat sa aiba grija de ea! Si-a atins scopul! Mi-a stricat pentru a nu stiu cata oara drumul vietii! Si am considerat sa vin sa va rog sa-mi dati voie sa merg mai departe pe drumul meu! Sunt foarte hotarata!”, a zis Doina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.