Surpriza de proportii la "Puterea dragostei"! Ei sunt "FAVORITII SAPTAMANII"! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor!

Autor: D.I.
Actualizat: 22 feb 2020, 19:39

Dupa multe momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat favoritii saptamanii, din casa fetelor si respectiv din casa baietilor.

Ei sunt concurentii care au o sansa la premiul saptamanal care va fi acordat in Gala de maine.

Surpriza de proportii la "Puterea drgostei"! Ei sunt "FAVORITII SAPTAMANII"

Pe de o parte, Ella, Bianca si Andreea Oprica au fost cele mai voatate trei fete. In urma voturilor primite, Ella fost desemnata favorita saptamnii si a devenit din nou lider al casei fetelor.

Concurenta a fost atat de placut surprinsa de faptul ca a fost din nou votata de public, fiind desemnata favorita din casa fetelor in a doua saptamana consecutiv, incat a inceput sa sara in sus de bucurie cand si-a auzit numele.

Citeste si: Culita Sterp, aparitie uluitoare la bordul noului sau bolid de lux! Iata ce masina rosie ca focul si-a achizionat recent artistul!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Iancu, Marius si Livian au intrat in cursa pentru pozitia de lider al casei baietilor.

In urma voturilor primite din partea publicului, Iancu a fost din nou ales liderul casei baietilor si a intrat in marea cursa pentru premiul de 1500 de euro in Gala de maine.

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.