SURPRIZA de proportii la spectacolul Directia 5! Cine a cantat pe scena alaturi de Marian Ionescu

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 05:40

Aschia nu sare departe de trunchi! Vorba romaneasca se aplica si in muzica rock. Au aflat-o miile de spectatori care au aplaudat in picioare formatia Directia 5.

Nici prin gand nu va trece alaturi de cine a cantat Marian Ionescu! Craiul Marian Ionescu face o declaratie fabuloasa. Ce spuneti, si-ar dori sau nu inca un copil? Si, mai ales, cu cine?

Directia 5 a sustinut un concert de zile mari la Sala Palatului vineri, de ziua indragostitilor!  Marea surpriza a serii a fost chiar fiul lui Marian Ionescu, Carmin. Nu multi stiau ca liderul formatiei are un copil, care, mai mult, ii calca pe urme! Pesemne ca relatia tata-fiu este una foarte apropiata.

Si cum februarie este luna iubirii, l-am intrebat pe Carmin care a fost cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care i-a facut-o o fata.  Si raspunsul nu s-a lasat  mult asteptat. Tanarul si-a amintit cele doua cuvinte speciale care l-au emotionat: „Te iubesc!”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cunoscut si recunoscut drept idol al femeilor, Marian Ionescu pare sa se fi cumintit in ultima vreme.

Acum nu mai asteapta decat o singura femeie. O sotie pentru fiul sau...

Carmin decide ce fel de partenera aduce acasa. Dar are si tatal sau un cuvant de spus: „Asa, daca ar fi sa am posibilitatea sa aleg eu pentru el,  as alege o fata romamtica, sa fie o fata echilibrata, frumoasa in interior, sensibila, sa fi fost la scoala.”
Bun, are o mandrete de baiat, insa, Marian Ionescu pare sa pregateasca, el insusi, o surpriza, chiar daca o spune cu jumatate de gura.

Iubita oare stie?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.