Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în “Casa iubirii”! Ce băiat i-a atras atenția: "Nu mi-e frică să iubesc!"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 24 iul 2023, 21:00

O nouă concurentă și-a făcut apariția în cadrul emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”.

În ediția de astăzi, 24 iulie, a emisiunii “Casa iubirii”, și-a făcut apariția o nouă concurentă, care s-a bucurat de toată atenția băieților și a fetelor. Iată ce reacții a stârnit tânăra. 

Citește și: Mihaela și Robert se vor întâlni în Cuibușorul iubirii! Aflați dacă vor reuși cei doi concurenți să își rezolve problemele și dacă își vor salva relația, luni, 24 iulie, de la 10:00 și 16:30

Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în “Casa iubirii”! Ce băiat i-a atras atenția

În prima ediție a săptămânii, o nouă concurentă a pășit în Casa iubirii, spre marea uluire a băieților, care au primit-o cu mare încântare. Tânăra a reușit să facă furori cu aspectul ei fizic.

Vizibil copleșită de emoții, Catinca în vârstă de 25 de ani a dezvăluit că a intrat în emisiune pentru că vrea să își găsească jumătatea, însă doar doi băieți i-au atras atenția.

Citește și: Eliminare cu lacrimi și emoții copleșitoare în Casa iubirii! Bianca, Robert și Ionuț au ajuns în pericol de eliminare! „O să mă cert cu el că m-a votat!” Iată cine a părăsit emisiunea, în Gala de duminică, 23 iulie 2023

Catinca a pus ochii pe Laurențiu și l-a chemat în camera roșie. Aceasta a dezvăluit că tânărul se află în topul preferințelor sale alături de Ionuț.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Noua concurentă i-a mărturisit lui Laurențiu că îl place foarte mult și i-a vorbit despre fosta relație care a lăsat amprente dureroase: "Am fost cu un bărbat abuziv!"

Totodată, Catinca i-a mărturisit concurentului că este deschisă unei relații, aceasta își dorește să își găsească un partener de viață: "Nu mi-e frică să iubesc!"

Citește și: Mihaela, în lacrimi! Concurenta crede că Robert nu are sentimente pentru ea! „Nu mă pune pe primul loc!” Aflați ce se va întâmpla cu relația celor doi, duminică, 23 iulie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Fanii show-ului matrimonial “Casa iubirii” au avut parte de momente palpitante în această zi. 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de marți, 25 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.