Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Fetele fierb de gelozie, iar băieții sunt emoționați: "Îmi tremură mâinile!" Aflați ce se va întâmpla, marți, 10 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 10 sep 2024, 22:35

Răsturnare neașteptată de situație în„Casa iubirii”. O nouă concurentă își face apariția în cadrul emisiunii matrimoniale.

Marți, 10 septembrie, are loc o nouă ediție incendiară în “Casa iubirii”. Fetele și băieții din cadrul emisiunii matrimoniale rămân fără cuvinte când află cine este noua concurentă care pășește în competiție.

Citește și: Rebecca, la un pas să explodeze de nervi! Antoni a fost surprins alături de o fată din afara emisiunii. Concurenta e convinsă că infidelitatea tânărului este motivul despărțirii dintre ei: "Știu clar că te-ai pupat!"

O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! 

Ediția de marți se anunță una plină de surprize, deoarece își face apariția o nouă concurentă, care se bucură de toată atenția băieților, dar și a fetelor.

Noua concurenta îi chemă pe toți băieții în Camera Roșie, iar fetele fierbe de gelozie când văd imaginile. Astfel, tinerele concurente își vor arătat imediat interesul și atenția.

Roberta: "Nu cred... vai!"

Julia: "Maluma, vrem să o vedem la față!"

Alexandra: "Eu simt ceva... Mie mi se pare că nu se potrivește contextul emisiunii, aia cu paravanul era alta, nu Casa iubirii."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Noua tânără din Casa iubirii reușește să îi impresioneze pe masculi, aceștia fiind total uimiți de venirea ei, iar unii chiar foarte încântați.

Gagea: "Băi, mișto, atât pot să spun"

Patrick: "Vocea este cunoscută, sunt emoționat, uite cum îmi tremură mâinile."

Citește și: Cine este favoritul săptămânii în ”Casa iubirii”! Andreea Mantea a făcut marele anunț: „Nu mă așteptam”

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Fanii show-ului matrimonial vor avea parte de momente palpitante în această zi.  

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de miercuri, 28 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.