Surpriză de proporții pentru Andreea Mantea, cu ocazia onomasticii sale! Jador își va face apariția în Casa iubirii, de Sfântul Andrei! Iată ce momente de senzație le-a pregătit artistul tuturor concurenților, miercuri, de la ora 10:00 și 16:30!

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 nov 2022, 19:54
Foto(6)

Andreea Mantea, sărbătorită în Casa iubirii, cu ocazia onomasticii sale! Iată ce reacții se vor stârni în clipa în care Jador își va face apariția în platou cu multe surprize!

Dacă ediția de marți a emisiunii Casa iubirii a fost marcată de o atmosfera tensionată, din cauza discuțiilor aprige iscate între Anca și Radu pe de o parte și între Bianca și Alin pe de altă parte, în ediția de miercuri, de Sfântul Andrei, atmosfera a fost una de sărbătoare și de petrecere, deoarece Jador și-a făcut apariția în platou cu multe surprize pentru Andreea Mantea cu ocazia onomasticii sale și pentru toți ceilalți concurenți.

Surpriză de proporții pentru Andreea Mantea, cu ocazia onomasticii sale! Jador își va face apariția în Casa iubirii, de Sfântul Andrei

În ediția de miercuri, 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, Andreea Mantea și toți concurenții au avut parte de o mare surpriză. Jador, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere și-a făcut apariția în Casa iubirii. Îndrăgitul artist va veni cu un buchet mare de flori pe care îl va oferi Andreei Mantea, cu ocazia onomasticii și totodată va rămâne în platou pentru o discuție liberă și agreabilă.

Întrebat în care casă preferă să rămână pentru a purta o conversație, Jador va mărturisi că i-ar plăcea să stea de vorba cu fetele.

Tot în ediția de mâine, Jador va fi întrebat de către Andreea Mantea care a fost cel mai nebunesc și extrem gest pe care l-a făcut pentru o iubită de-a lui. Iar artistul va răspunde cu sinceritate că a recurs la astfel de gesturi nebunești de-a lungul timpului din iubire.

Andreea Mantea: Suntem într-o emisiune despre iubire! Hai să vorbim și un pic despre iubire! Care a fost cel mai nebunesc gest pe care l-ai făcut din iubire?

Jador: Mergeam în fiecare zi șapte kilometri dus, pe jos, printr-o pădure în care erau porci mistreți, urși și mergeam în fiecare zi că să o văd!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Mantea: Vă ofer eu un concert!

Jador: Aș vrea să stau mai mult să comunic cu voi!

Andreea Mantea: Vrei să te las în casă? Să stai în casă cu ei? Vrei cu fetele sau cu băieții?

Jador: Normal, cu fetele!

Citește și: Bianca, luată la întrebări de Andreea Mantea! „Unde ai dormit și cu cine? De ce este supărat Alin?” Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza geloziei partenerului ei! Cine este misteriosul tânăr care a intervenit între cei doi îndrăgostiți?

Citește și: Andreea Mantea îi cere lui Radu să spulbere misterul despre date-ul cu Kinga: ”A fost ideea mea” Nicoleta susține că Radu i-a mărturisit altceva

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.