Surpriză de proporții pentru Andreea Mantea, cu ocazia zilei ei de naștere, din partea concurenților din „Casa Iubirii”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 sep 2022, 22:21

Surpriză de proporții pentru Andreea Mantea, cu ocazia zilei ei de naștere, din partea concurenților din „Casa Iubirii”

Andreea Mantea își serbează astăzi, 20 septembrie, ziua de naștere. Prezentatoarea a împlinit 36 de ani și, pe lângă urările și cadourile din partea celor dragi, aceasta a avut parte de o surpriză foarte frumoasă și din partea concurenților emisiunii pe care o moderează.

Andreea Mantea a fost primită cu foarte multă dragoste de concurenții din „Casa Iubirii”. Frumoasa prezentatoare a avut parte de o surpriză colorată și delicioasă.

Concurenții din „Casa Iubirii”, petrecere surpriză pentru Andreea Mantea

Când a intrat în casă, Andreea a avut parte de o surpriză foarte frumoasă. Arcade din baloane de culoare roșie și albă au fost așezate prin casă, iar concurenții, ieșind din locurile în care s-au ascuns, i-au urat în cor „La mulți ani!”.

Aceștia au aruncat cu confeti, i-au oferit buchete de flori și i-au cântat și cântat, cu toți fiind cu zâmbetul pe buze. „Vă mulțumesc foarte mult! Tremur”, a spus Andreea, vizibil emoționată.

„Doamne! Normal că am avut emoții, dar parcă au fost mai mari, deoarece, cu cât încercam să le ascund, cu atât aveam eu senzația că se văd mai bine.

De când am ajuns la muncă, mă uitam stânga-dreapta, paranoică eu de fel. Dacă am văzut că e totul relaxat, că e totul lejer, toată lumea liniștită pe lângă mine, am zis ok, lasă, poate au uitat”
, a spus prezentatoarea la testimoniale.

Citeste si: Cum s-au schimbat zilele de naștere pe care Andreea Mantea și le serbează, de când îl are pe micuțul David

Andreea Mantea a spus că s-a prins că urmează să i se pregătească o surpriză, deoarece, dintr-o dată, nu i-a mai putut vedea pe camere pe concurenți. „E foarte greu să mi se facă mie o surpriză”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În continuare, aceasta le-a cerut concurenților să încerce să se apropie unii de alții, să formeze un cuplu, drept cadou de ziua ei, ba chiar le-a pus pe fete să se așeze lângă băieții cu care, în opinia ei, s-ar potrivi cel mai bine.

Concurenții i-au luat cadouri pe care aceasta le-a deschis de față cu ei și a trebui să răspundă și la întrebările pe care le-a primit din partea lor.

Cum a petrecut Andreea Mantea de ziua ei de naștere

Andreea Mantea a recunoscut faptul că nu este o persoană care să își serbeze ziua de naștere, dar căreia îi place să primească, din partea celor dragi, cadouri. Ultimele două zile de naștere și le-a petrecut pe o barcă, în larg, sub lumina lunii.

„Mi-au fost făcute foarte multe petreceri surpriză de-a lungul timpului, în special aici, la Kanal D, dar eu nu sunt genul care să petreacă, să adune prieteni, familie.

Cred că am făcut asta o dată, pe la 18 ani, și nu mi s-a părut ceva foarte interesant.

Citeste si: Cum a petrecut Andreea Mantea de ziua ei. Prezentatoarea a împlinit 36 de ani pe 20 septembrie

De ziua mea, nu am dorințe aparte. Uite, în ultimii doi ani, am ieșit în larg, m-am urcat pe o barcă, m-am dus și am stat peste noapte pe barca respectivă și am meditat la lună”, a spus Andreea în cadrul unui interviu acordat pentru canalul de YouTube al Kanal D.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.