Surpriză de proporții pentru Andreea Tonciu de ziua ei! A primit cel mai frumos mesaj la prima oră a dimineții

Author: Amalia Georgescu
Andreea Tonciu, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

Este o zi specială pentru Andreea Tonciu. Vedeta își sărbătorește ziua de naștere, astfel că de la prima oră a dimineții mesajele au început să curgă. Cine i-a făcut vedetei cea mai frumoasă urare?

Andreea Tonciu aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este un personaj cunoscut în showbizul din România, are o mulțime de urmăritori pe contul de instagram și își ține tot timpul fanii la curent cu ceea ce se petrece nou în viața ei. Pentru că astăzi este ziua ei de naștere, Andreea Tonciu a profitat de ocazie pentru a le arăta prietenilor virtuali ce urare specială a primit.

Din partea cui a venit mesajul?

Andreea Tonciu, impresionată până la lacrimi. Cine este persoana care a emoționat-o la prima oră a dimineții?

Chiar dacă este o fire vocală și de multe ori spune ce gândește, fără să ia în calcul impactul pe care îl pot avea replicile ei tăioase, Andreea Tonciu a dovedit în repetate rânduri că este o femeie sensibilă și pentru care familia este întotdeauna pe primul plan. 

Astăzi, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities își sărbătorește ziua de naștere și pentru că are o mulțime de urmăritori pe instagram, urările au început să curgă încă de la prima oră a dimineții. Pe lângă mesajele primite din partea prietenilor virtuali, o urare a reușit să o emoționeze pe Andreea Tonciu până la lacrimi. Fiica ei este cea care a dorit să îi transmită un mesaj impresionant, iar Andreea Tonciu a încărcat rapid filmarea pe instagram.

Fiica Andreei Tonciu: La mulți ani, mami! Te iubesc mult!

Andreea Tonciu: Te iubește puia ta, mulțumesc inima lui mami. Iubita mamei, fetița mea, frumoasa mea! 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Andreea Tonciu, pusă la zid de prietenii de pe instagram: „Este lipsă de respect față de...” De ce a fost criticată?

Andreea Tonciu împlinește astăzi 35 de ani, astfel că în familia ei este motiv de sărbătoare. Din imaginile postate pe instragram se pare că vedeta și-a început ziua la salonul de înfrumusețate, acolo unde a mers pentru un tratament care să o ajute să aibă o piele perfectă.  Andreea Tonciu este foarte atentă la felul în care arată și, de-a lungul timpului, aceasta nu a ezitat să apeleze la ajutorul medicului estetician pentru a scăpa de imperfecțiuni.

Vedeta a recunoscut că are operații estetice și nu consideră că a făcut o greșeală apelând la medicul estetician, aceasta fiind foarte mulțumită de aspectul ei fizic. 

Citeste si: Andreea Tonciu, criticată dur după ce a postat o fotografie cu sora ei. Ce au observat prietenii virtuali?