Surpriză de proporții pentru băieții din Casa iubirii! O nouă concurentă își va face apariția în casa lor! „Are corp frumos și e brunetă!” Aflați ce reacții se vor stârni în rândul fetelor, marți, 28 februarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2023, 19:16
Foto(5)

Băieții din Casa iubirii vor fi uluiți de apariția unei noi concurente! Iată ce reacții va stârni Cristina în rândul fetelor! „Ca prăjitura cu mere, bună dar urâtă!” Cine sunt cei trei băieți pe care îi admira noua concurentă!

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare ediție de noi provocări, momente de senzație, dar și răsturnări spectaculoase de situație. Deși cea mai recentă Gală nu a fost una eliminatorie, în prima ediție a acestei săptămâni fetele au fost surprinse de apariția unui nou concurent. Laurențiu, în vârstă de 24 de ani, le-au încântat cu aspectul lui fizic încă de când a pășit în platou.

În ediția de marți, băieții vor avea și ei parte de o surpriză, deoarece o nouă concurentă va intra în emisiune pentru a-și caută jumătatea.

Surpriză de proporții pentru băieții din Casa iubirii! O nouă concurentă își va face apariția în casa lor! „Are corp frumos și e brunetă!”

În ediția de marți, 28 februarie, în Casa iubirii își va face apariția o nouă concurentă, spre marea uluire a băieților, care o vor primi cu mare încântare și vor încerca să descopere cât mai multe detalii despre ea.

În timp ce băieții vor trăi senzații țări și vor fi foarte entuziasmați de apariția Cristianei, noua concurentă, în casa fetelor se vor stârni reacții aprige.

Citește și: Laurențiu este noul concurent din Casa iubirii. Tânărul a dezvăluit pentru ce fată a venit, de fapt, la casting! Iată ce reacții au avut concurentele la apariția carismaticului băiat!

Andreea Mantea o va chema în casa băieților pe nouă concurentă, care va pași cu delicatețe și mister pe scările casei, purtând o rochie colorată și mulată care îi sublinia silueta perfectă.

În tot acest timp și fetele vor avea câteva cadre cu nouă lor colegă și își vor exprimă părerile răutăcioase.

„E o fată nouă! Are corp frumos și e brunetă!”, spune Mihaela.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Odată ce va intra în casa băieților, Andreea Mantea o va întreba pe Cristina, noua concurentă dacă are deja în minte un top trei cei mai apreciați și admirați băieți.

În cele din urmă, tânăra va mărturisi că îi place pe Ionuț, Patrick și Andrei, pe care își dorește să îi cunoască.

Între timp, fetele vor lansa noi păreri malițioase despre noua concurentă. Cea mai înverșunată va fi Patricia, deoarece va afirma că tânăra este precum prăjitura cu mere, bună dar cu un aspect urât.

„Ca prăjitura cu mere, bună dar urâtă!”, spune

Patricia.

Citește și: Marinel și Mihaela, schimb de replici acide în gală: ”Te cam întreci” De la ce s-au luat la ceartă cei doi concurenți: ”Cam toate fetele îl luați la mișto”