Surpriză de proporții pentru Bianca. De ziua ei de naștere, un băiat misterios a venit în „Casa Iubirii” special pentru ea: „Doamne ferește”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 iun 2023, 20:22

Cel mai bun prieten al Biancăi a venit în „Casa Iubirii”, pentru a-i face acesteia o surpriză

Sursa: Captură Video

Bianca a avut parte de o zi de naștere extrem de frumoasă, iar o parte din fericirea ei i se datorează unui băiat misterios care a venit în „Casa Iubirii”, pentru a-i ura „La mulți ani!”.

Bianca a avut parte de o surpriză foarte frumoasă în ediția de astăzi, deoarece Vlad, cel mai bun prieten al ei, a venit să o viziteze în „Casa Iubirii”, din Italia. Aceasta a izbucnit în lacrimi imediat ce și-a dat seama despre cine este vorba.

Bianca, revedere emoționantă cu cel mai bun prieten al său

Cel mai bun prieten al Biancăi a venit în „Casa Iubirii”, pentru a-i face acesteia o surpriză.

Concurenta a fost legată la ochi și a trebuit să își dea seama cine este, bazându-se pe răspunsurile ajutătoare ale colegelor.

Bianca nu a ghicit din prima identitatea acestuia, ci abia când i-a mirosit parfumul. Bianca a întrebat ce vestimentație poartă, ce culoare are părul, dacă are accesorii și care sunt acestea, ce fel de unghii are, ce înălțime are, ce culoare au ochii și cât de lung este părul.

Imediat ce și-a dat seama cine este, Bianca l-a luat în brațe și a început să plângă, fiindu-i greu să creadă că se află lângă ea. Vlad a recunoscut că i-ar fi plăcut să știe că vine, dar cel mai bun prieten al ei mărturisește că niciunul dintre ei nu este fanul surprizelor.

Citește și: Mihaela izbucnește în lacrimi, iar fetele consideră că sunt învinovățite fără motiv: „Să nu spună ceva ce nu este adevărat”. Patrick încearcă să le convingă pe concurente că Robert are și el aceleași reacții

„De ce nu mi-ai spus? Noi, parcă, ne spunem tot”, a spus Bianca. „Da, știu, nu avem niciodată surprize și nu ne facem niciodată surprize. Noi nu iubim surprizele, nici ea”, a spus acesta. „Nu avea de unde să știe (n.r. că vine). Am fost destul de ocupat, știe că am avut foarte multe chestii de făcut”, a mai spus Vlad.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bianca și Vlad au depănat amintiri

Luați la întrebări de concurenți, cei doi și-au amintit de unele momente pe care le-au petrecut împreună, momente care au adus un zâmbet și pe buzele celorlalți concurenți.

Citește și: ”Ai mințit-o! Nu este așa” Cristina s-a simțit lovită, dar Robert insistă. Laurențiu a intervenit: ”O faci să se simtă prost!”

„Bianca mereu a fost activă socială. Noi, de mici făceam concerte, organizam concursuri pe stradă, făceam bilete cu bani, oamenii venea și făcea ca copiii să câștige un premiu, dar trebuia să achite”, a mai povestit Vlad.

„Clar ne este greu, dar ne vedem destul de des. Înainte de emisiune, ne vedeam des și vorbeam, uneori, câte patru, cinci ore pe zi, la telefon, fiindcă avem foarte multe chestii în comun, foarte multe idei, informații”, a continuat el.

Băieții l-au salutat și ei și i-au pus mai multe întrebări atât despre el, cât și despre prietenia pe care o are cu Bianca de atâta vreme.