Surpriză de proporții pentru Bianca și Laurențiu, în Casa Iubirii, marți. Nu ratați o nouă ediție, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 12 iun 2023, 19:20

Bianca și Laurențiu vor avea primul date, într-un cadru special pregătit pentru ei.

În ediția de marți a emisiunii Casa Iubirii, Bianca va avea parte de o surpriză neașteptată. Concurenta primește o scrisoare ce anunță că urmează să aibă un date special, într-un cadru amenajat special pentru ea și Laurențiu. 

Bianca și Laurențiu, surprinză de proporții din partea staff-ului Casa Iubirii

Bianca primește o scrisoare  prin care este anunțată că, după gala de duminică, s-a discutat și va avea un date cu Laurențiu, însă, spre surprinderea lor, nu vor merge la un date obișnuit, în camera roșie, ci într-un cadru frumos amenajat pentru ei,

în Casa Iubirii.

„Dragă Bianca, duminică, s-a discutat în gală ca tu și Laurențiu să primiți un date. Este utilat, mobilat și te așteaptă să petreci timp de calitate”, este mesajul din scrisoarea pe care Bianca a primit-o.

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Gala de duminică, 11 iunie, de la 16:00 și 19:00, va fi marcată de multe certuri și răsturnări de situație! Bianca va ajunge la cuțite cu Mihaela! „Tu cu mine nu-ți moderezi tonul”

Atât Bianca, cât și concurenții din Casa Iubirii au rămas pur impresionați de cadrul în care va avea loc date-ul dintre șatenă și Laurențiu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bianca: Ce e asta? E casă?

Bianca a rămas fără cuvinte, de cum a pășit în spațiul special amenajat pentru ea și Laurențiu, concurentei nu i-a venit să creadă că are parte de un asemenea moment.

În Casa  Iubirii a fost amenajat un spațiu, asemănător cu o casă, în care Bianca și Laurențiu vor putea petrece timp de calitate împreună.

Bianca nu s-a prezentat cu mâna goală la date și a adus ceva de ronțăit, semn că va urma un date lung și că va avea multe lucruri de discutat cu Laurențiu.

Nu ratați o nouă ediție Casa Iubirii, marți, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Bianca va da cărțile pe față și va spune ceea ce crede despre despărțirea dintre Radu și Cristina! Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla luni, 12 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D