SURPRIZA de proportii pentru calatori. GREVA de avertisment la CFR!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

„Ora sapte a venit, trenurile s-au oprit!” A fost refrenul diminetii, in statiile CFR, indiferent unde s-au aflat garniturile!

Calatorii nervosi, care s-au trezit cu noaptea in cap, au dat de greva de avertisment a angajatilor CFR: „ Stimati calatori, intre orele 7-9, trenul va avea intarzieri de pana la 120 de minute ” Asa a inceput o dimineata agitata in Gara de Nord, dar la fel s-a intamplat in toate statiile din tara.

Vreau sa ajung la Rosiorii de Vede. Am lucrat de noapte! Suntem sub ape in partea aia si acum, pe dumnelor, i-a gasit greva! Stiti cum e asta, nunta peste pomana si pomana peste nunta! ” Domnul avea tren

la ora sapte, spre Rosiorii de Vede. A fost nevoit sa faca un popas pret de...doua ceasuri in Gara de Nord.

Oamenii nervosi s-au dus sa ceara explicatii la ghisee. Dar degeaba, nu era nimeni care sa le raspunda. Dupa mai multe vorbe spuse la nervi si cu bagajele in spate, oamenii s-au convins ca nu pot urni trenurile din gara, cu niciun chip! Asa ca, s-au resemnat!

Unii, atat de tare, incat i-a luat somnul! Pai, ce altceva sa faci la sapte dimineata, in sala de asteptare!? Unora, insa, greva li s-a parut chiar amuzanta! Doi
turisti au intampinat cele doua ore de asteptare cu zambetul pe buze! Nici vorba sa le strice vacanta!

##VIDEO110124##

Trenul lor spre Sinaia era programat la ora zece. Dar, ce vor, de fapt, angajatii CFR? „ Solicitam o crestere salariala de cel putin 10%, imbunatatirea conditiilor de munca! ”, a afirmat Gheorghe Spanu, Vicepresedintele Federatiei Miscarea Comerciala. Ce au primit pana acum de la conducerea CFR? O crestere salariale de doar 4 procente si promisiunea ca nu vor fi disponibilizari, ceea ce nu a fost pe placul oamenilor.

De la ora 9, toate trenurile au intrat in circulatie normala, ce este mai rau, insa, ar putea veni peste doua zile. Daca negocierile reprezentantilor CFR cu Ministerul Transporturilor, din aceasta dupa-amiaza, vor esua, ne asteapta greva generala.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: