Surpriză de proporții pentru concurenții din Casa Iubirii de Anul Nou. Andreea Mantea i-a delectat cu muzică live și cu invitați pe măsură. Aflați cum vor sărbători concurenții Revelionul, sâmbătă, 31 decembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 30 sep 2023, 03:50
Surpriză de proporții pentru concurenții din Casa Iubirii de Anul Nou Foto(5)

Surpriză de proporții pentru concurenții din Casa Iubirii de Anul Nou

Sursa: Captură KANAL D

Concurenții din Casa Iubirii sărbătoresc cu mare fast trecerea în noul an. Distracția și voia bună domnesc în casă. Invitați pe măsură vor păși în emisiune în cea mai importantă zi din an.

Andreea Mantea le-a pregătit o surpriză de zile mari concurenților din Casa Iubirii în cea mai importantă zi din an. Invitați pe măsură vor păși în casă și vor întreține atmosfera în noaptea de Anul Nou. 

Cum vor sărbători concurenții din Casa Iubirii de Anul Nou

Andreea Mantea a anunțat că, atât ea, cât și concurenții sunt pregătiți să primească noul an în Casa Iubirii, astfel s-au pregătit pentru acest moment așa cum se cuvine.

Spre surprinderea fetelor și băieților, Andreea Mantea le-a pregătit muzică live, numeroși artiști au pășit în Casa Iubirii pentru a întreține atmosfera la trecerea dintre ani.

Cornelia şi Lupu Rednic, Ionela Guzic, Codruţa şi Valentin Sanfira sunt invitații care vor întreține atmosfera de Revelion. Concurenții, extrem de entuziasmați, nici nu au stat pe gânduri și au trecut pe ringul de dans, unde s-au bucurat de piesele interpretate de unii dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară.

Citește și: Natalia îl place pe Alex? Claudia a asistat la dezvăluirile blondinei. Aflați deznodământul, vineri, 30 decembrie, într-o nou ediție Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Distracția este în toi în Casa Iubirii, concurenții sunt cu zâmbetul până la urechi, semn că surpriza făcută de Andreea Mantea le place foarte mult. Niciunul dintre concurenți nu a stat la masă, toți s-au aventurat pe ringul de dans, unde s-au întrecut în mișcări.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De asemenea, Georgiana Lobonț, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere din România, este nelipsită la petrecerea de Anul Nou. 

Concurenții sunt care mai de care mai apropiați, Radu este nedezlipit de Claudia, în timp ce, Flavius și Anca, Sorin și Nicoleta, trăiesc clipa la superlativ.

De asemenea, Ionuț și Larisa stau îmbrățișați și își mai fură câte un pupic.

Aflați cum vor sărbători concurenții Revelionul, sâmbătă, 31 decembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citește și: Când se termină primul sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii! Iată când vor fi desemnați cei doi câștigători, o fată și un băiat, care vor intra în posesia premiilor!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.