Surpriză de proporții pentru concurenții din Casa iubirii! Larisa va reveni în emisiune, spre uluirea tuturor! „Nu-mi făcea bine ce vedeam!” Aflați cum va reacționa Ionuț, joi, 13 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 12 iul 2023, 20:30
Foto(5)

Emoții teribile pentru Ionuț! Fosta lui iubita, Larisa, își va face apariția în Casa iubirii! „Mi-e frică! Chiar mi-e frică! Că e supărat! Și s-ar putea să nu mă vrea aici!” Aflați cum va decurge reîntâlnirea celor doi în camera roșie!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare zi de emoții, de momente de senzație petrecute în platoul emisiunii, de multe surprize de pomină, dar și de tensiuni aprige și de răsturnări neașteptate de situație, care de cele mai multe ori le pricinuiesc mari dificultăți mai ales celor care formează deja un cuplu. În ediția de joi, toți concurenții vor fi luați prin surprindere de apariția uluitoare a Larisei, fosta iubită a lui Ionuț, care a decis să revină în cadrul show-ului.

Rămâne însă de văzut cum va reacționa Ionuț, dar și dacă vor decide să își reia povestea de iubire.

Surpriză de proporții pentru concurenții din Casa iubirii! Larisa va reveni în emisiune, spre uluirea tuturor! „Nu-mi făcea bine ce vedeam acolo!”

Ediția de joi, 13 iulie, a emisiunii Casa iubirii se anunță plină de momente surprinzătoare. Revenirea Larisei, va fi de-a dreptul șocantă pentru toți concurenții însă mai ales pentru Ionuț, fostul ei iubit, care se va emoționa teribil și își va stăpâni cu greu lacrimile.

La fel de emoționați și de bucuroși de revederea Larisei vor fi și fetele și băieții din Casa iubirii, care își vor exprimă satisfacția de o reîntâlni pe carismatică tânăra.

Bianca: Mi s-a făcut piele de găină!

Ionuț: Ești prost?

Radu: Nu cred! Larisa!?

Mihaela: Ai venit pentru Ionuț? Astăzi e foarte elegant îmbrăcat, este în alb!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca: El vrea să plece acasă, este distrus! Tu te-ai mai gândit la el?

Larisa: Îți dai seama că îl mai vedeam pe TV! Dar nu îmi plăcea ce vedeam acolo!

La un moment dat însă, Larisa va primi un mesaj pe monitor, în care va fi îndrumată să meargă în camera roșie, pentru a chema unul dintre băieți la o prima întâlnire între patru ochi.

Toate concurentele vor fi convinse de faptul că Larisa îl va chema pe Ionuț, fostul ei iubit, pentru a se revedea și pentru a discuta despre ceea ce a existat între ei cu ceva vreme în urmă.

„Mi-e frică! Chiar mi-e frică! Că e supărat! Și s-ar putea să nu mă vrea aici!”, va spune sfioasă Larisa.

Citește și: Scandal monstru în „Casa iubirii”! Mihaela simte că iubitul ei nu îi mai acordă la fel de multă atenție de când sunt împreună. Robert răbufnește când fetele sar în apărarea ei: „Ți-ai luat avocată?”

Citește și: Radu, acuzat de falsitate! Laurențiu și Robert l-au pus la zid! Împăcarea cu Cristina a stârnit multe controverse în Casa iubirii! „Mi se pare foarte fals!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.