Surpriza de proportii pentru Cucu la aeroport in Paris! Cu cine s-a intalnit fostul Faimosul: "Cel mai tare e faptul ca la plecare m-am cunoscut cu..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 11:30
Surpriza de proportii pentru Cucu la aeroport

Cucu a fost eliminat de la Survivor Romania 2021 in urma cu o saptamana, iar la plecarea spre Romania, fostul Faimos a avut parte de o surpriza.

Cucu a dezvaluit dupa eliminarea de la Survivor Romania ca timpul petrecut in competitie a fost unul foarte lung pentru ca acolo, totul are alta raportare din cauza conditiilor. Insa, fostul Faimos nu regreta nicio secunda participarea, din contra se bucura din plin de aceasta experienta si de faptul ca a intalnit oameni noi, oameni cu suflet mare, caractere diferite si personalitati cu care s-a ciocnit cum ar fi Sebastian Chitosca pe care il considera laudaros sau Zanni cu care a avut conflicte, insa dupa care totul a intrat pe un fagas normal. 

Peste cine a dat nas in nas Cucu de la Faimosi la aeroport in Paris

Citeste si: Andreea Lodba a fost eliminata de la Survivor Romania! Mesajul surprinzator pentru Zanni dupa plecarea din competitie

"Este voba de Sebastian și Raluca, sunt doi oameni cu care nu m-am înțeles prea bine pentru că, din păcate, pentru ei, bine, la tv nu știu cum se vede, sunt doi oameni care nu sunt tocmai asumați, asta e cuvântul de la Survivor România 2021, și sper

că oamenii de acasă să vadă treaba asta, nu le vreau răul. 
Cum am plecat de la consiliu, nu am vrut să plec cu răutate în suflet, am plecat cu capul sus, exact cum am intrat în competiție. Într-un fel îl înțeleg pe Sebastian, pe Raluca nu o înțeleg. Pe Sebastian îl înțeleg că este de foarte mult timp aici în Dominicană, iar dacă eu am resimțit timp de o lună chestii nasoale și în același timp lucruri frumoase.
De Raluca nu am ce să spun, Raluca este persoana care s-a agățat de grupul celor trei și va rămâne acolo."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe cine a intalnit Cucu si a legat o frumoasa prietenie dupa Survivor Romania

Citeste si: Cucu de la Faimosi a ajuns in Romania! Ce i-a transmis lui Culita Sterp dupa ce a vazut toate imaginile cu Faimosul descalificat la Survivor Romania

Insa, surpriza pentru Cucu vine pe drumul de intoarcere din Republica Dominicana spre Romania cand s-a intalnit cu una din cele mai bune competitoare de la Survivor Turcia, fiind vorba despre Merve Aydin. "Mi-am facut multi prieteni la  @survivorromania.oficial, de la colegi, adversari, echipa de productie, localnicii din Dominicana!! Dar cel mai tare e faptul ca la plecare m-am cunoscut cu Merve Aydin, ea fiind concurenta la SURVIVOR TURCIA, ea a fost tot in echipa FAIMOSILOR si ulterior a fost si in echipa RAZBOINICILOR! Ma foarte bucur ca ne-am

cunoscut si abia astept sa ne revedem! See you soon!", a fost mesajul lui Cucu pentru Merve.

La randul ei, Merve i-a raspuns lui Cucu si l-a invitat in Turcia pe fostul Faimos de la Survivor Romania: "A fost o placere sa ne intalnim si sper ca toate lucrurile frumoase pe care ti le doresti, sa ti se intample. Vei fi intotdeauna foarte bine primit in Turcia, prietene!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.