Surpriza de proportii pentru fanii serialelor turcesti! EA va fi partenera carismaticului Akin Akinozu, in viitorul lui proiect! Este una dintre cele mai frumoase actrite din Turcia!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 24 sep 2021, 13:22
video Foto(4)

Akin Akinozu, care a dat viata personajului Miran in serialul Hercai, va juca alaturi de una dintre cele mai frumoase si talentate actrite in viitorul lui proiect.

Dupa terminarea cu succes a filmarilor pentru serialul "Hercai", celebrul Akin Akinozu si-a dorit mai intai sa petreaca timp liber alaturi de iubita sa si de familie insa in toata aceasta perioada a primit multe propuneri si oferte de a juca in noi proiecte importante pentru cariera sa. Recent, Akin Akinozu a decis sa incheie un nou contract ceea ce inseamna ca fanii serialelor turcesti il vor revedea pe micile ecrane in viitorul apropiat intr-un nou proiect de exceptie.

Iata cine ii va fi partenera!

EA va fi partenera carismaticului Akin Akinou, in viitorul lui proiect!

Indragitul actor Akin Akinozu s-a bucurat de un succes urias datorita rolului magistral interpretat in distributia serialului "Hercai", la care a filmat alaturi de colegii sai vreme de doi ani departe de Istanbul si recurgand la numeroase sacrificii.
Dornic de ascensiune si de evolutie in cariera, Akin Akinozu a decis sa revina pe platourile de filmare cat mai curand, astfel, acesta a acceptat sa joace intr-un nou proiect de televiziune.

Citeste si: Akin Akinozu, povestea primului sărut. Actorul din serialul ”Hercai” a dezvăluit că a trecut prin cel mai jenant moment din viața lui: ”Au sunat-o pe mama și i-au spus să vină să mă ia”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit viatacuaromadecafea.com, actrita care ii va fi partenera carismaticului Akin este nimeni alta decat talentata Öykü Karayel. Cei doi actori alaturi de un alt coleg de breasla renumit, Sarp Apak au semnat deja cu o aceeasi casa de productie care a realizat si serialele de succes in Turcia: "Fiica Ambasadorului" si "Frații mei".

Productia in care vor juca impreuna Akin Akinozu si Öykü Karayel, pe care publicul din Romania a cunoscut-o in serialul "Kosem", se va intitula "Jocul Destinului" si il va avea ca regizor pe celebrul Emre Kabakuşak, care a mai regizat

si serialele de succes: "Lacrimi la Marea neagra", "Fiica Ambasadorului", precum si filmul pentru Netflix "Tactici in dragoste".

Citeste si: Miran din serialul HERCAI, aniversare spectaculoasa! Iata cum a ales celebrul Akin Akinozu sa isi petreaca ziua de nastere!