Surpriză de proporții pentru fanii serialului ”Tablou de familie”. Barış Kılıç, în rolul carismaticului avocat Efe Avci, din serialul “Tablou de familie”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă

Barış Kılıç, unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori turci, revine în casele telespectatorilor români în îndrăgita producție “Tablou de familie”, serial difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Carismaticul actor turc interpretează rolul avocatului Efe Avci, în producția ce a captivat inimile a milioane de români.

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, care joacă rolul Çolpan în serialul „Tablou de familie”, la douăzeci de ani, la început de carieră! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Barış Kılıç, în rolul carismaticului avocat Efe Avci, din serialul “Tablou de familie”

Barış Kılıç, recunoscut și apreciat pentru interpretările sale remarcabile în seriale de succes precum „Prețul fericirii”, „Valea lupilor”, „Feriha” și „O dragoste”, se alătură distribuției serialului „Tablou de familie”. Fanii săi vor avea ocazia să-l vadă din nou în acțiune, de această dată în rolul unui avocat talentat și ambițios, specializat în dreptul familiei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Efe Avci, personajul interpretat de Barış Kılıç, provine dintr-o familie înstărită și se bucură de un succes remarcabil atât în carieră, cât și în viața personală. Sociabil și fermecător, Efe este conștient de farmecul său și nu ezită să-l folosească în avantajul său. Viața sa va lua o turnură spectaculoasă când se va intersecta cu cea a avocatei Azra, interpretată de talentata Gökçe Bahadir. Între cei doi se va naște o legătură uluitoare, care va ține telespectatorii cu sufletul la gură, potrivit hurriyet.com.tr.

Citește și: Cine este și câți ani are Serkan Altunorak, actorul care joacă rolul Bora, în serialul Tablou de familie! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs de curând celebrul actor

Nu ratați  serialul „Tablou de familie”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Serialul promite emoție, suspans și momente de neuitat alături de Barış Kılıç și restul distribuției de excepție.

 

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.