Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent își va face apariția în casa lor!  Aflați ce reacții se vor stârni în rândul fetelor, luni, 19 februarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 18 feb 2024, 21:00

O nouă ediție incendiară are loc mâine! Un nou concurent intră Casa iubirii!

Fetele din Casa iubirii vor fi uluite de apariția unui nou concurent! Iată ce reacții va stârni noul mascul în rândul tinerelor!

Citește și: Imagini fierbinți de la date-ul dintre Aleyna și Ștefan! Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa Iubirii

Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent își va face apariția în casa lor!

Luni, telespectatorii emisiunii “Casa iubirii” vor avea parte de o nouă ediție incendiară și plină de surprize. Concurenții din Casa iubirii, sezonul 3, au parte în fiecare ediție de noi provocări, momente de senzație, dar și răsturnări spectaculoase de situație. Dacă în Gala de duminică au curs lacrimi pe fețele concurentelor, în ediția de luni, acestea vor fi cu zâmbetul pe buze.

Duminică, 18 februarie, concurenții au avut parte de o Gală de-a dreptul incendiară, în care tensiunile au fost la cote maxime, având în vedere neînțelegerile dintre ei.

Mai mult, în ediția de duminică, Laurențiu a părăsit Casa iubirii, tânărul nu a reușit să se apropie de nicio fată din competiție.

Cu toate acestea, în prima ediție a săptămânii, un nou concurent va păși în competiție, iar fetele din Casa iubirii se vor bucura de toată atenția bărbatului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Rămâne de văzut ce reacții va stârni noul concurent în rândul fetelor, dar și al băieților. De asemenea, în ediția de luni, 19 februarie, vom afla dacă masculul are vreo preferință în ceea ce le privește pe domnișoarele din competiție.

Citește și: "Iubirea noastră!" Virginia și Robi și-au surprins fanii cu ultima lor postare! Cum au apărut cei doi pe Instagram

Fanii show-ului matrimonial “Casa iubirii” vor avea parte de momente palpitante în această zi.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 19 februarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.