Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent își va face apariția în emisiune! Aflați ce reacții va stârni noul băiat dar și cum va fi primit de fete, luni, 20 noiembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 nov 2023, 20:23
Foto(5)

Apariție de senzație în Casa iubirii! Un nou concurent va intra în emisiune și va face furori în rândul fetelor! „Nu-mi vine să cred!” Bianca va fi de-a dreptul uluită! Aflați cum va reacționa Ionuț!

În cea mai recentă Gală a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte de emoții copleșitoare și de mult suspans în așteptarea verdictului adus de Andreea Mantea despre cine va pleca acasă. Cei trei concurenți nominalizați spre eliminare au fost Catinca, Julia și Cosmin, cărora li s-a alăturat și Laurențiu, că pedeapsa pentru ieșirea lui nervoasă față de Ionuț. În cele din urmă, cel care a părăsit competiția a fost Laurențiu deoarece a primit cele mai puține voturi de susținere din partea publicului.

Însă spre deosebire de alți foști concurenți care au izbucnit în lacrimi la aflarea veștii că vor pleca acasă, Laurențiu s-a arată foarte fericit că va ajunge din nou lângă Lorena de care ii era dor și abia aștepta să o strângă în brațe.

Apariție de senzație în Casa iubirii! Un nou concurent va intră în emisiune și va face furori în rândul fetelor

În ediția de luni, 20 noiembrie 2023, fetele din Casa iubirii vor avea parte de o surpriză de pomină deoarece un nou concurent va intra în emisiune pentru a-și

căuta jumătatea. Misteriosul tânăr își va face apariția în casa fetelor cu un buchet mare de trandafiri roșii și va crea reacții uluitoare în rândul fetelor, dar și multe controverse.

De departe cea mai uimită de apariția noului băiat în cadrul show-ului va fi Bianca. Reacțiile ei vor fi observate cu întristare de Ionuț, care va urmări cu atenție momentul întâlnirii dintre partenera lui și noul concurent.

Bianca: „Nu-mi vine să cred!”

Radu: „Hai dansați, Bianca! Hai dansați! A venit pentru Bianca!”

Robert: „Are gusturi bune!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ionuț: „Din start băiatul asta nu are nicio șansă!”

Radu va încerca să îi stârnească gelozia lui Ionuț și va lansa multe comentarii răutăcioase la adresa Biancăi și a noului concurent, despre care va afirma că a venit pentru tocmai pentru a cunoaște pe ea. Însă Ionuț va încerca din răsputeri să nu își arate întristarea și gelozia și va sublinia că nu își face deloc griji pentru relația lui deoarece noul băiat nu are nicio șansă să ajungă la inima partenerei lui.

Citește și: Casa iubirii: Mihaela și Adelin, prima întâlnire romantică! „Lasă trecutul în spate!” Cei doi tineri au avut parte de adrenalină pe pistele de karting și s-au plimbat în același parc în care concurenta a avut și primul date cu Robert

Citește și: Casa iubirii: Lovitură teribilă pentru Laurențiu! Andreea Mantea a anunțat ce pedeapsă dură va primi concurentul în urma ieșirii sale nervoase față de Ionuț! „Considerăm că este destul de grav să acceptăm un asemenea comportament!”