Surpriză de proporții pentru fetele din casa Puterea dragostei! Un nou concurent își va face apariția în emisiune! Aflați ce detalii inedite vor ieși la iveală, luni, 29 noiembrie, de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 dec 2021, 00:08
Puterea dragostei la Kanal D Foto(5)

Un nou concurent va intra in casa Puterea dragostei

Sursa: Captură KANAL D

Un nou concurent își va face apariția în casa Puterea dragostei, în ediția de luni, spre marea uluire a fetelor! Ce reacții se vor stârni!

Gala Puterea dragostei de duminică  a fost una marcată de multe tensiuni, răsturnări de situație și certuri aprige între concurenți. La finalul serii a avut loc o singură eliminare, dintre cei doi concurenți aflați în pericol de eliminare, Ahmet și Roxana, cel care a plecat acasă a fost Ahmet, care a mărturisit că își dorea oricum să plece din emisiune după numeroasele certuri cu băieții în ultimele zile.

În prima ediție a săptămânii, fetelor vor avea parte de o mare surpriză, un nou băiat va pași în casă Puterea dragostei și va face furori!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Telespectatorii fideli ai emisiunii Puterea dragostei care nu pot urmări emisiunea preferată din fața televizoarelor, pot urmări noile ediții și Live Video Online pe kanald.ro, accesând pagina oficială de LIVE STREAM.

Surpriză de proporții pentru fetele din casă Puterea dragostei! Un nou concurent își va face apariția în emisiune!

Tot în ediția de Gală a emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela a mai venit cu un anunț important, dezvăluit de Cutia Pandorei și anume faptul că toți cei rămași în casă iubirii vor avea parte în săptămâna următoare de momente binemeritate de relaxare petrecute împreună la sala de bowling.

Vestea a fost primită cu mare entuziasm de către toți concurenții, în ciuda faptului că erau destul de triști din cauza plecării lui Ahmet.

Citeste si: ”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti! Se dă startul castingului pentru noul sezon „Puterea Dragostei”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În săptămâna următoare liderul suprem al casei va fi Georgiana, care așa cum se așteaptă toată lumea această va avea multe dificultăți de înfruntat din cauza lui Radu, care și-a pierdut acest statut în casă iubirii.

În ediția de luni, 29 noiembrie, a emisiunii Puterea dragostei, fetelor vor avea parte de o surpriză de proporții, odată cu apariția unui nou băiat, care va face furori cu aspectului fizic.

Spre uluirea tuturor fetelor, tânărul Răzvan o va invită la dans pe Roxana. Rămâne de văzut dacă se va înfiripă ceva între cei doi pe parcursul șederii lor în casă Puterea dragostei!

Citeste si: Emoții teribile în Gala Puterea dragostei! Cine a părăsit emisiunea și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Ce mesaj uluitor a dezvăluit Cutia Pandorei?

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.