Surpriză de proporții pentru îndrăgitul Kavruk din serialul Fiica ambasadorului din partea soției lui! Totul s-a întâmplat chiar pe platourile de filmare ale producției!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 feb 2022, 17:48
video Foto(6)

Îndrăgitul Edip Tepeli a avut parte de o mare surpriză din partea soției lui, chiar pe platourile de filmare ale serialului Fiica ambasadorului.

Edip Tepeli, actorul care a dat viață personajului Kavruk din serialul Fiica ambasadorului a cucerit publicul cu talentul lui uluitor. Deși nu se consideră un bărbat chipeș, Edip Tepeli are o carisma deosebită care cucerește instantaneu publicul. Pe durata filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului, celebrul actor a trebuit să o aibă aproape și pe soția lui, Aysecan Tătari, deoarece era însărcinată și avea nevoie de ajutorul lui. Astfel, frumoasă lui soție i-a făcut o surpriză de proporții la un moment dat când și-a făcut apariția chiar pe platourile de filmare.

Surpriză de proporții pentru îndrăgitul Kavruk din serialul Fiica ambasadorului din partea soției lui!

Edip Tepeli a venit pe lume în anul 1989, în Izmir, acolo unde a crescut alături de sora să până la vârstă majoratului, când tânărul Edip a decis să meargă să studieze în Istanbul, Facultatea de Teatru. După absolvirea facultății Edip Tepeli a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, acolo unde a fost la un moment dat remarcat și apoi cooptat să joace în seriale de televiziune.

Astfel în anul 2017 a primit primul lui rol în producția Yıldızlar Şahidim, care i-a adus și primul pas către celebritatea mult râvnită.

Citeste si: Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, apariție uluitoare în noul proiect! Este primul lui rol principal! Iată cine este partenera lui Edip Tepeli!

În anul 2019, tânărul actor Edip Tepeli a acceptat să joace în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în ciuda faptului că soția să, Aysecan Tătari era însărcinată în opt luni și urmă să nască în curând.

Deseori această a locuit în Bodrum alături de soțul ei, acolo unde se filma producția pentru că Edip să aibă grijă de viitarea mămică.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Impresionant a fost gestul la care Aysecan a recurs la un moment dat, când și-a făcut apariția pe platourile de filmare ale serialului Fiica ambasadorului și i-a făcut cea mai mare surpriză soțului ei, care a fost extrem de emoționat. Și colegii săi au fost foarte încântați de vizită frumoasei actrițe care urmă din clipă în clipă să devină mămică. Aceasta a luat atunci masa alaturi de Edip și de colegii lui și au socializat în pauza de la filmările care se aflau în toi în anul 2020.

Citeste si: Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, cel mai fericit tătic! Iată cum a fost surprins celebrul actor Edip Tepeli, alături de minunea lui de fetiță!