Surpriză de proporții pentru Larisa! Mama ei a venit în „Casa iubirii”, hotărâtă să o vadă împreună cu Patrick: „Eu chiar mi-aș dori să încerce”

Autor: Diana Ghita

Ce părere are mama Larisei despre Patrick

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de azi din emisiunea „Casa iubirii”, Larisa a avut parte de o frumoasă surpriză, întrucât mama ei a venit în vizită, cu ocazia zilei de 8 Martie.

În momentul în care mama Larisei a intrat în casa fetelor, toți cei prezenți au fost surprinși, mai ales fiica ei, care, pentru câteva clipe, a rămas blocată, iar mai apoi a izbucnit în lacrimi.

Cum a fost revederea pentru Larisa și mama ei

În timp ce mama Larisei cobora scările spre casa fetelor, concurenții și concurentele din încăpere au început să fie foarte curioși în privința doamnei misterioase, întrucât nu știau a cui mamă este.

Însă, ulterior, Larisa a strigat: „E mama mea!”

Patrick s-a arătat cu adevărat uimit că mama ei a venit în platou, pentru a-i vizita de Ziua Femeii: „Serios?! Nu pot să cred!”.

Între timp, Larisa a început să plângă, deoarece nu-i venea să creadă că mama ei i-a făcut o asemenea surpriză. Femeia a încercat să o liniștească pe fiica ei, așa că a îmbrățișat-o strâns și i-a spus: „Nu fii emoționată, te rog frumos, că mă faci și pe mine să plâng”.

Citește și: „Vreau să încep prin a-mi cere scuze”. Patrick le cere iertare Larisei și Juliei pentru strategia pe care a pus-o la cale! Îl vor ierta cele două concurente?

Însă, cu toate acestea, tânăra a rămas puțin confuză, întrucât știe că mama ei nu este expertă în a ascunde lucruri și s-a arătat foarte surprinsă de faptul că femeia nu s-a dat de gol cu nimic în privința acestei vizite: „Dar nu mi-ai spus, tu nu poți să ții secrete”.

În timp ce mama și fiica se bucurau de revedere, Patrick a constatat că cele două seamănă foarte mult și a tras concluzia că Larisa a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viață: „Ce frumoasă e și mămica ta! Ce frumoase sunt!”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Mama Larisei își dorește ca aceasta să formeze un cuplu cu Patrick

După momentul emoționant, mama Larisei a făcut cunoștință cu tinerele și tinerii prezenți în casa fetelor, iar băieții i-au transmis niște urări foarte frumoase, cu ocazia sărbătorii de astăzi. Cu acest prilej, la rândul ei, femeia le-a pregătit niște cadouri concurentelor.

Mai apoi, musafira și colegii Larisei au luat loc pe canapea, unde au început să discute diverse aspecte legate de emisiune și de evoluția Larisei, însă punctul culminant al conversației a fost când femeia și-a sfătuit fiica să-i dea o șansă

lui Patrick: „Eu chiar mi-aș dori să încerce și cu tine, Patrick. Eu chiar sunt foarte încântată de Patrick, mami. Mie mi-a plăcut de el de la început”.

În momentul în care a auzit aceste lucruri, concurentul s-a bucurat foarte mult, însă i-a explicat femeii că Larisa nu se deschide și că este reticentă în privința unei relații cu el.

De asemenea, tânărul a spus că nu înțelege de ce fata se comportă așa cu el.

Citește și: „A fost nedrept”. Patrick, eliminat din „Casa iubirii” de propria strategie! Răsturnare de situație anunțată de Andreea Mantea

„Eu înțeleg ce limite are ea în ceea ce mă privește pe mine și poate fi puțin sceptică în privința mea, dar dumneavoastră, că aveți experiență de viață și sunteți trăită, nu-i nașpa să îți pui atâtea bariere?”,  a întrebat Patrick.

Mama Larisei i-a arătat tânărului că înțelege ce este în sufletul lui, însă l-a sfătuit să nu renunțe, întrucât „viața a făcut-o să fie așa, ea, de copil, a trecut prin niște momente mai grele și, vrând, nevrând, te maturizează”.  În timp ce femeia argumenta aceste lucruri, Patrick s-a arătat receptiv și a dat de înțeles că va fi răbdător cu fiica ei.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?