Surpriză de proporții pentru Şengül din serialul Totul pentru familia mea! Îndrăgita actriță Fadik Sevin Atasoy a primit vizita mamei sale chiar pe platourile de filmare și a avut mari emoții să fie urmărită de cea mai importantă persoană din viața sa!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2023, 00:12
Foto(5)

Şengül din serialul Totul pentru familia mea a avut parte de cea mai mare surpriză! Mama sa, una dintre cele mai mari actrițe ale Turciei, a vizitat-o pe platourile de filmare! Iată cum a reacționat îndrăgita Fadik Sevin Atasoy!

Fadik Sevin Atasoy se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia, datorită palmaresului ei impresionant și a talentului ei desăvârșit dovedit în multele roluri magistral interpretate în producții de excepție, de-a lungul a peste două decenii de activitate. Mai mult decât atât, carismatica actriță duce mai departe cu mândrie și renumele părinților săi, doi mari actori ai cinematografiei turcești, Sönmez Atasoy și Emel Göksu, de la care a moștenit talentul și pasiunea nemărginită pentru actorie.

Cel mai recent proiect al celebrei Fadik Sevin este serialul Totul pentru familia mea, la care încă filmează și care i-a adus mare succes în carieră.

Surpriză de proporții pentru Şengül din serialul Totul pentru familia mea! Fadik Sevin Atasoy a primit vizita mamei sale pe platourile de filmare

Fadik Sevin Atasoy s-a născut în anul 1975, în Ankara, în sânul unei familii renumite.

Părinții săi, celebrii actori Emel Göksu și Sönmez Atasoy, i-au insuflat pasiunea și dragostea pentru actorie încă din primii ei ani de viață, astfel că după absolvirea liceului, Fadik s-a înscris la Facultatea de Muzică și Arte ale Spectacolului, în cadrul Universității Bilkent, pe care a încheiat-o cu brio, în anul 1998, când a și debutat pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, acolo unde peste ani a devenit și director.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, prima apariție pe platourile de filmare după accidentul suferit recent! Iată cum arată îndrăgita actriță Fadik Sevin Atasoy și cine sunt colegii care au grijă de ea!

În anul 2000, ambițioasă actrița a fost cooptată în primul ei proiect de televiziune, producția Bizim Evin Halleri, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Cu un talent deosebit moștenit de la părinții săi și cu o determinare de fier, Fadik Sevin Atasoy a continuat să joace în multe producții de excepție, care i-au adus reușite notabile și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale. Cel mai recent proiect de televiziune este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Sengul, care a fost rapid îndrăgit de publicul larg.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând, celebra Fadik Sevin Atasoy a suferit un accident aparent banal pe platourile de filmare, însă care a țintuit-o la pat pentru o săptămâna deoarece medicul i-a descoperit o luxație puternică la picior și i-a recomandat repaus total pentru șapte zile. Zilele trecute, îndrăgita actrița și-a anunțat fanii că a revenit pe platourile de filmare și a reluat activitatea, simțindu-se din ce în ce mai bine.

Recent, Fadik a mai publicat câteva imagini inedite, în care apărea mama ei, care i-a făcut o mare surpriză, venind să o viziteze chiar pe platourile de filmare. Actrița s-a bucurat enorm să știe că în regie se află mama să, unul dintre cei mai fini critici ai săi, dar și cea care i-a fost mentor că și tatăl ei de altfel.

„Vizita Sultanei Mamă! Faptul că a venit pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea reflectă semnificația și importanța acestei zile! Dragul meu regizor Serkan Birinci a lucrat mai întâi cu tatăl meu Sönmez Atasoy și apoi cu mama mea Emel Goksum! El lucrează cu mine acum! Regizorul familiei noastre!”, a scris Fadik Sevin Atasoy pe Instagram.

Citește și: Cine este și câți ani are Gönül, rivala lui Şengül din serialul Totul pentru familia mea! Iată cu cine este căsătorită celebra actriță Evrim Doğan în viața reală! „Te iubesc atât de mult!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.